Streamingtips voor Paasweekend: welke nieuwe films en series kun je kijken?

Streamingtips voor Paasweekend: welke nieuwe films en series kun je kijken?
Nieuw op jouw favoriete streamingdienst

Film :

Elke week verschijnt er weer een nieuwe lading gloednieuwe content op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is. Ook deze week heeft Gids.tv weer de nodige films en series op een rijtje gezet die het waard zijn om te kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Krigsseileren [War Sailor] (maandag 3/4, Netflix, serie) Als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, worden twee zeelieden - Alfred en Sigbjørn - op een Noors handelsschip geconfronteerd met wrede omstandigheden en moeten ze een conflict zien te overleven. Lees hier de recensie van Gids.tv.

The Good Mothers (woensdag 5/4, Disney+, serie) De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van drie moedige vrouwen die opgroeiden binnen de ‘Ndrangheta-maffia en die besluiten samen te werken met aanklager Anna Colace, die nog maar net in Calabrië is aangekomen. Bekijk ook de trailer.

The Crossover (woensdag 5/4, Disney+, serie) Twee basketbalfenomenen groeien langzaam uit elkaar en leren dat familie het allerbelangrijkste is. Bekijk ook de trailer.

BEEF (donderdag 6/4, Netflix, serie) De serie volgt de nasleep van een verkeersincident tussen twee vreemden. Danny Cho, een mislukte aannemer met een slecht humeur, gaat de strijd aan met Amy Lau. Zij is een zelfgemaakte ondernemer met een pittoresk leven. De toenemende inzet van hun vete ontrafelt hun levens en relaties en haalt het slechtste in hen naar boven. Lees ook de recensie van Gids.tv.

Kwestie van Geduld (donderdag 6/4, Netflix, film) Oerhollandse romcom met Barbara Sloesen en Manuel Broekman. Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Gulpen en maakt momenteel furore met haar gerechten in het bruisende Amsterdam. Lees ook de recensie van Gids.tv.

Steven Yeun en Ali Wong in 'BEEF'. Bron: Netflix

Oh Belinda (vrijdag 7/4, Netflix, film) Het perfecte leven van een jonge actrice staat op zijn kop wanneer ze in een reclamespotje acteert en plotseling in de wereld van haar personage terechtkomt. Bekijk ook de trailer

Chupa (vrijdag 7/4, Netflix, film) Tiener Alex vliegt van Kansas naar Mexico om voor het eerst een deel van zijn familie te ontmoeten. Maar dan vindt hij een jonge chupacabra in de schuur van zijn opa. Alex herkent het mythische wezen uit de verhalen vooral als de gevreesde, volwassen chupacabra, waarvan wordt gezegd dat hij zich voedt met het vee van de boeren. Bekijk ook de trailer.

Hope Gap (vrijdag 7/4, NPO Plus, film) Grace en Edward wonen in een klein pitoresk dorp bij de klif van Hope Gap en zijn 29 jaar getrouwd. Als hun zoon Josh een weekend komt logeren informeert zijn vader hem dat hij van plan is om nog dezelfde dag zijn moeder te verlaten. Lees ook de recensie van Gids.tv.

Thicker Than Water (vrijdag 7/4, Netflix, serie) Journaliste Fara Bentayeb is eindelijk waar ze altijd al wilde zijn; Fara leest het nieuws op de Franse televisie. Maar het geluk duurt niet lang omdat zij en haar zussen -in een poging hun criminele broer uit de wind te houden - betrokken raken bij zijn vuile zaakjes. En zo heeft ineens een drugshandelaar het op ze voorzien. Bekijk ook de trailer

Transatlantic (vrijdag 7/4, Netflix, serie) Een internationale groep mensen – onder wie veel artiesten en schrijven die op de most wanted lijst staan van de nazi’s – helpt meer dan 2000 vluchtelingen te ontsnappen vanuit bezet Frankrijk. Zij wonen onder meer in een villa waarin er naast gevaar, ook plaats is voor onverwachte vriendschappen en liefdesrelaties. Bekijk ook de trailer

Boom! Boom! The World vs. Boris Becker (vrijdag 7/4, Apple TV+, serie) Boris Becker maakte in Wimbledon in 1985 als 17-jarige zijn eerste triomftocht en werd de jongste speler ooit die tot kampioen werd gekroond. Vierendertig jaar later, als zijn financiële problemen zijn uitgegroeid tot een rechtszaak, keert hij voor het documentaire-portret van Alex Gibney terug naar misschien wel de enige plek waar hij van houdt. Bekijk ook de trailer

Tiny Beautiful Things (vrijdag 7/4, Disney+, serie) De schrijfster Clare Pierce ziet haar carrière in het slop geraken, terwijl haar huwelijk langzaam instort en ook haar relatie met haar tienerdochter verslechtert. Via een oude kennis uit het vak krijgt ze de kans om diens column over te nemen waarin ze mensen van advies mag voorzien. Bekijk ook de trailer

Grease: Rise of the Pink Ladies (vrijdag 7/4, SkyShowtime, serie) Voordat rock-’n-roll de muziekscene domineerde en de T-Birds de coolste groep van de school waren, waren er vier outcasts die de status quo zat zijn en op hun eigen manier lol durven te trappen. Er ontstaat morele paniek waardoor Rydell High nooit meer hetzelfde zal zijn. Bekijk ook de trailer.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's