Streamingrecensie: Hope Gap brengt topdrama met uitstekende cast naar NPO Plus

Streamingrecensie: Hope Gap brengt topdrama met uitstekende cast naar NPO Plus
Met Annette Bening en Bill Nighy

Film :

Vanaf 7 april is de film Hope Gap te zien op NPO Plus. Hoe ga je als zoon om met ouders waarvan de vader opeens besluit zijn vrouw na 29 jaar te verlaten? Deze dramafilm heeft één grote troef: de cast is waanzinnig. Lees hier de streamingrecensie van Hope Gap.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Grace en Edward
Grace en Edward wonen in een klein pitoresk dorp bij de klif van Hope Gap en zijn 29 jaar getrouwd. Als hun zoon Josh een weekend komt logeren informeert zijn vader hem dat hij van plan is om nog dezelfde dag zijn moeder te verlaten. Het eens zo hechte gezin wordt nu geconfronteerd met een nieuwe situatie waarin emoties als woede, ongeloof en onmacht maar ook hoop elkaar kruisen.

Acteur Bill Nighy (Edward) en Annette Bening (Grace) in de film 'Hope Gap'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ 6,7

Schrijver en regisseur William Nicholson (Gladiator) liet zich voor deze film inspireren door de scheiding van zijn eigen ouders. Met respect voor beide partijen behandelt hij het thema op een eerlijke manier, waarbij ontroerende momenten en bijna cynische humor elkaar afwisselen. Juist deze humor is heerlijk en dé sleutel voor deze film. Lees hier onze filmrecensie van Hope Gap verder.

Cast
Naast Annette Bening (Death on the Nile) en Bill Nighy (Emma) is ook Josh O'Conner (God's Own Country) te zien in de film. Deze productie is geregisseerd door William Nicholson (Firelight).

Op zaterdag 8 april om 00.10 uur is de film Hope Gap te zien op NPO 2. Ook is de film vanaf 7 april te vinden op NPO Plus. Genre: drama. Tijdsduur: 100 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's