Feyenoord - AS Roma live op tv en online (kwartfinale Europa League)

Feyenoord - AS Roma live op tv en online (kwartfinale Europa League)
Kunnen de Rotterdammers een ronde verder komen?

Sport :

Het is een herhaling van de wedstrijd van afgelopen mei in de finale van de Conference League: Feyenoord die het opneemt tegen AS Roma. Met twee vrijwel nieuwe elftallen doen ze nu een rematch, over twee wedstrijden. De heenwedstrijd in De Kuip is donderdag 13 april om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - AS Roma

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Rotterdam
In Rotterdam zullen ze met weemoed terugdenken aan de vorige ontmoeting met AS Roma, toen de Italianen uiteindelijk met de allereerste Conference League ooit naar huis gingen en Feyenoord met lege handen terug moest naar Rotterdam. Revanche zal met hoofdletters in menig agenda staan, te beginnen in De Kuip.

The Special One
Nu zal 'The Special One', ofterwijl José Mourinho, daar zonder enige twijfel anders over denken. De huidige nummer 3 van de Serie A komt naar Rotterdam om te winnen. Voor Georginio Wijnaldum zal dat dubbel zijn: hij maakt zijn rentree in De Kuip in het bordeaux rood van de Romeinen. Rick Karsdorp, die geopereerd werd aan zijn neus, is er vermoedelijk niet bij.

De heenwedstrijd Feyenoord - AS Roma is op donderdag 13 april om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's