Live stream Feyenoord - AS Roma (kwartfinale Europa League)

Live stream Feyenoord - AS Roma (kwartfinale Europa League)

Thursday 13 April 2023 om 10:00

Kijk donderdag 13 april vanaf 18.45 uur LIVE naar Feyenoord - AS Roma via de livestream hieronder.

Live stream <em>Feyenoord - AS Roma</em> (kwartfinale Europa League) Kijk donderdag 13 april vanaf 18.45 uur LIVE naar Feyenoord - AS Roma via de livestream hieronder. Donderdag spelen Feyenoord en AS Roma tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je Feyenoord - AS Roma op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - AS Roma De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Feyenoord - AS Roma is donderdag vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Feyenoord - AS Roma (kwartfinale Europa League)

Donderdag spelen Feyenoord en AS Roma tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je Feyenoord - AS Roma op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - AS Roma

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord - AS Roma is donderdag vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's