Serierecensie: Obsession is erotische thrillerserie met lichte SM-elementen en groot drama

Serierecensie: Obsession is erotische thrillerserie met lichte SM-elementen en groot drama
Met Richard Armitage en Charlie Murphy

Film :

Vanaf 13 april is de serie Obsession te zien op Netflix. De streamingdienst met de vuurrode N cancelde eerder dit jaar het derde seizoen van Sex/Life, maar maakt het voor de liefhebbers van intriges, seks, SM, vreemdgaan en vluggertjes toch nog goed: deze serie heeft namelijk gerespecteerd acteur Richard Armitage in de hoofdrol. Lees hier de serierecensie van Obsession.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Obsession comes at a cost
De affaire van een gerespecteerde Londense chirurg met de verloofde van zijn zoon loopt uit op een erotische verliefdheid die hun leven voor altijd dreigt te veranderen.

Acteur Richard Armitage (William) en Charlie Murphy (Anna Barton) in de serie 'Obsession'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 5,3

Acteur Richard Armitage gaat uit de kleren in deze Fifty Shades of Grey-achtige serie waar een gedoemde buitenechtelijke relatie op knappen staat. Naast Armitage heeft de serie een leuke cast met de prachtige actrice Indira Varma als zijn vrouw en Anna Barton (Charlie Murphy) die het wel erg bont maakt. Uiteindelijk voelt Obsession als een wat saaie serie die meerdere malen in een sleur valt. Het grote drama in de finale is er eentje die je in de eerste aflevering al ziet aankomen en daar was véél verboden seks - met de vriendin van je eigen zoon - voor nodig. Een bizarre serie is Obsession dus wel, maar sympatiek wordt het allemaal zeker niet. Twee sterren.

Cast
Naast Richard Armitage (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) en Charlie Murphy (Halo) zijn ook Indira Varma (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One) en Rish Shah (Ms. Marvel) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Lisa Barros D'Sa en Glenn Leyburn (Ordinary Love).

Vanaf 13 april 2023 is de miniserie Obsession te zien op Netflix. Genre: drama, romantiek, mysterie. Deze serie bevat 4 afleveringen.

Actuele video's

Meer actuele video's