Serierecensie: The Last Thing He Told Me is degelijke thriller met Amerikaanse gelikte perfectie

Serierecensie: The Last Thing He Told Me is degelijke thriller met Amerikaanse gelikte perfectie
Met Jennifer Garner en Nikolaj Coster-Waldau

Film :

Vanaf 14 april staan de eerste twee afleveringen van The Last Thing He Told Me op Apple TV+. Het zal je maar overkomen: na een huwelijk van een jaar komt op een dag je man niet thuis. En moet je het doen met een briefje waarop staat dat je je stiefdochter moet beschermen. Lees hier de eerste indruk recensie van The Last Thing He Told Me.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Hannah, Owen en Bailey
Wanneer na een jaar huwelijk de man van Hannah - Owen genaamd - plotseling verdwijnt weet hij nog net een briefje naar haar te krijgen met de tekst 'Bescherm haar'. Hannah weet precies waar het briefje naar verwijst: Zijn zestienjarige dochter Bailey. Zij wil echter niets te maken hebben met haar nieuwe stiefmoeder. Ondanks dat proberen ze samen op zoek te gaan naar de waarheid over de verdwijning.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ 7,1

Deze recensie gaat over de eerste twee afleveringen van The Last Thing He Told Me.

Een typische Amerikaanse thriller en dramaserie die wordt gedragen door opvallend goede vrouwenrollen. Naast het speurwerk naar de vermiste Owen gaat het verhaal vooral over de relatie tussen Hannah (vertolkt door Jennifer Garner) en haar stiefdochter Bailey (Angourie Rice). The Last Thing He Told Me heeft een goed script in huis waardoor de afleveringen fijn wegkijken. Wel voelt de serie soms iets te perfect, waardoor het rauwe verhaal wat gelikt overkomt. En dat is toch jammer. Een goede maar geen bijzondere serie en toch weten het plot en finale toch te verrassen. Drie sterren.

Cast
Naast Jennifer Garner (Juno) en Angourie Rice (Black Mirror) is ook Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones) en John Harlan Kim (The Little Things) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Josh Singer en Laura Dave (The West Wing).

Acteur Nikolaj Coster-Waldau (Owen) en Jennifer Garner (Hannah) in de serie 'The Last Thing He Told Me'

Vanaf 14 april 2023 zijn de eerste twee afleveringen van The Last Thing He Told Me te zien op Apple TV+. Deze serie bevat zeven afleveringen van rond de 40 minuten en wekelijks volgen er meer. Genre: thriller, drama.

Actuele video's

Meer actuele video's