Serierecensie: American Manhunt: The Boston Marathon Bombing is bloedstollende true crime die je niet loslaat

Serierecensie: American Manhunt: The Boston Marathon Bombing is bloedstollende true crime die je niet loslaat
Een aanrader op Netflix

Film :

Vanaf 12 april is de serie American Manhunt: The Boston Marathon Bombing te zien op Netlfix. Een zenuwslopende klopjacht op twee broers die tijdens de Boston Marathon twee bommen plaatsen en voor dood en verderf zorgen. Lees hier de serierecensie van American Manhunt: The Boston Marathon Bombing.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

White Hat, Black Hat.
Met archiefbeelden, ijzingwekkende nagespeelde scènes en exclusieve interviews werpen de makers nieuw licht op een tragedie en de twee broers Tsarnaev die een stad in de greep van angst hielden. De mannen leken ooit in de Amerikaanse droom te geloven. Ze werden achtervolgd door de autoriteiten en een vraag: waarom werden ze uiteindelijk terroristen?

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 7,6

Streamingdienst Netflix grossiert in ijzersterke true crime-documentaires en ook deze serie is zeker het kijken waard. De afschuwelijke terroristische aanval tijdens een groot sportevenement is nog maar het begin van een klopjacht op twee broers die Amerika in zijn greep hield. American Manhunt: The Boston Marathon Bombing combineert deze hevige spanning met een grote lading informatie en weet op een zeer heldere wijze te vertellen hoe de twee terroristen uiteindelijk binnen 100 uur werden opgepakt. Niet alleen slachtoffers en politie komen aan het woord, maar ook vrienden van de daders vertellen hun verhaal. Een imponerende, verdrietige maar ook spannende serie die je eigenlijk niet mag missen. Vier sterren.

Cast
Naast Phillip Martin en Rick Deslauriers zijn ook onder andere Youssef Eddafali, Billy Evans, Ed Davis, Kevin Mcwatters en Larry Aronson te zien in deze documentaire. Deze productie is gemaakt door Floyd Russ (Untold: Malice at the Palace).

Vanaf 12 april 2023 is deze serie American Manhunt: The Boston Marathon Bombing te zien op Netflix. Genre: misdaad, documentaire. Deze serie bevat drie afleveringen van ongeveer 60 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's