Nieuw op SkyShowtime: deze films en series zijn nieuw in mei 2023

Nieuw op SkyShowtime: deze films en series zijn nieuw in mei 2023
Met onder meer Bros en Yellowjackets

Film :

De maand mei staat over het algemeen in het teken van lekker weer en dat betekent dat ook de eerste zomerblockbusters om het hoekje komen kijken. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in mei 2023.

Kijktips van Gids.tv

Bros (11 mei)

SkyShowtime (film)

Billy Eichner en Luke Macfarlane in 'Bros'. Bron: Universal
Een romantische komedie over twee mannen - Bobby en Aaron genaamd - met bindingsangst die een relatie krijgen en er het beste van proberen te maken. Lees hier waar je vanaf 11 mei Bros kunt kijken.

A Town Called Malice (12 mei)

SkyShowtime (serie, aflevering 1-3)

Deze bedwelmende cocktail van misdaadthriller en familiesaga uit de vroege jaren tachtig volgt de Lords, een familie van voormalige gangsters uit Zuid-Londen die onderaan de criminele voedselketen zijn beland en daar niet al te blij mee zijn. Wanneer ze na een territoriumstrijd naar de Spaanse Costa Del Sol vluchten, beseffen de Lords dat dit een gouden kans is om zichzelf opnieuw uit te vinden en hun vroegere glorie te herstellen. Bekijk hier waar je vanaf 12 mei A Town Called Malice kunt streamen.

Villeneuve Pironi: Racing’s Untold Tragedy (19 mei)

SkyShowtime (docu, film)

Bron: SkyShowtime
Gilles Villeneuve en Didier Pironi waren vrienden en teamgenoten. Ze reden allebei voor het legendarische Formule 1-team Ferrari tijdens de hoogtijdagen in de jaren 1980. Hun snelheidsdrang bracht hen samen, maar ze werden voorgoed uit elkaar gerukt door een historisch en controversieel moment in de tijd. Lees hier waar je vanaf 19 mei Villeneuve Pironi: Racing’s Untold Tragedy kunt kijken.

Yellowjackets, S2 (20 mei)

SkyShowtime (serie, wekelijks)

De serie volgt een voetbalteam van supergetalenteerde meiden die het (on)geluk hebben een vliegtuigcrash diep in de afgelegen noordelijke wildernis te overleven. De serie beschrijft een gecompliceerd maar succesvol team dat afglijdt in woeste waanzin en volgt tegelijkertijd de levens die ze bijna 25 jaar later leiden. Het verleden lijkt niet echt afgesloten en wat er in de wildernis begon is nog lang niet voorbij. Bekijk hier waar je vanaf 20 mei Yellowjackets kunt streamen.

Het eerste seizoen van Yellowjackets is ook te streamen vanaf 20 mei.

Fatal Attraction (22 mei)

SkyShowtime (serie, wekelijks)

Fatal Attraction is een diepgaande herinterpretatie van de klassieke psychoseksuele thriller en het culturele fenomeen uit de jaren ‘80. De serie verkent fatale aantrekkingskracht en tijdloze thema’s als huwelijk en overspel door de lens van moderne opvattingen over sterke vrouwen, persoonlijkheidsstoornissen en dwangmatige controle. Bekijk hier waar je vanaf 22 mei Fatal Attraction kunt streamen.

Verder op SkyShowtime

  • PAW Patrol, S9 (1 mei, serie) Serie over een team van zes heldhaftige puppy’s. Hun leider is Ryder, een 10-jarige jongen met technisch talent. PAW Patrol gebruikt een mix van creatieve oplossingen, coole voertuigen en fysieke humor om de gemeenschap van Adventure Bay te beschermen.
  • A Quiet Place (7 mei, film) Als ze je kunnen horen, komen ze achter je aan. In deze angstaanjagend spannende thriller moet een gezin in stilte door het leven gaan om te ontsnappen aan mysterieuze wezens die op geluid jagen. Kijk ook de trailer.
  • Rabbit Hole (12 mei, serie, finale) Deze spionagethriller vertelt het verhaal van John Weir (Kiefer Sutherland), meester in bedrog in de wereld van bedrijfsspionage. Weir wordt beschuldigd voor moord door krachten die hele bevolkingen beïnvloeden en controleren.

Actuele video's

Meer actuele video's