Recensie: in A Good Person zet Florence Pugh wederom een geweldige rol neer

Recensie: in A Good Person zet Florence Pugh wederom een geweldige rol neer
Van de makers van Going in Style

Film :

Vanaf 20 april is de film A Good Person te zien in de bioscopen. Deze Amerikaanse dramafilm is op zijn best als de twee topacteurs Florence Pugh (27) en Morgan Freeman (85) samenkomen in een mooi, maar zeker niet perfect verhaal. Lees hier de filmrecensie van A Good Person.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Allison
Het leven van Allisons wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer ze betrokken raakt bij een dodelijk ongeluk. Jaren later sluit ze een onwaarschijnlijke vriendschap met haar schoonvader Daniel. Hij helpt haar tot het besef dat ze het waard is om te leven.

Actrice Florence Pugh (Allison) in de film 'A Good Person'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 7,0

Deze nieuwe dramafilm van regisseur Zach Braff - waarvan hij ook het scenario zelf schreef - draait om vergeving en om verdergaan na een traumatische ervaring. Daarnaast komen ook thema's als de Amerikaanse verslavingsproblematiek, schuldgevoel, verdriet en groot verlies voorbij. Een sentimentele film vol tegenslagen en hoge pieken, waarin de boel soms wat chaotisch wordt en waarin niet altijd alles raak is. Toch heeft de finale een paar prachtige momenten in huis waarbij sommige kijkers onder ons echt wel een traantje wegpinken. De film van ruim twee uur wordt echter gedragen door actrice Florence Pugh, die geen moment verveelt. Drie sterren.

Cast
Naast Florence Pugh (Midsommar) en Morgan Freeman (Going in Style) zijn ook Molly Shannon (The White Lotus) en Chinaza Uche (Silo) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Zach Braff (Wish I Was Here).

Vanaf 20 april is de film A Good Person te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: drama. Tijdsduur: 128 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's