Thriller Het Geheugenspel vanaf 18 mei in de bioscoop: bekijk de eerste beelden

Thriller Het Geheugenspel vanaf 18 mei in de bioscoop: bekijk de eerste beelden

Donderdag 9 maart 2023 om 13:54

Over een paar maanden komt Het Geheugenspel naar de bioscopen, deze film is gebaseerd op de populaire bestseller van schrijverskoppel Nicci French. Het verhaal draait om een drama op het landgoed van de familie Deridder, hier werd het lijk van Nathalie gevonden. Zij was de pas 16-jarige dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Wanneer familiegeheimen worden opgerakeld, wordt het heden overschaduwd door het verleden en zal niets meer hetzelfde zijn. Onder anderen Anna Drijver, Maarten Heijmans, Louis Talpe en Gert Winckelmans spelen een rol in Het Geheugenspel.

Het Geheugenspel is vanaf 18 mei te zien in de bioscopen. In de video van RTL Boulevard hieronder kun je de eerste beelden van Het Geheugenspel bekijken.

Thriller <em>Het Geheugenspel</em> vanaf 18 mei in de bioscoop: bekijk de eerste beelden Over een paar maanden komt Het Geheugenspel naar de bioscopen, deze film is gebaseerd op de populaire bestseller van schrijverskoppel Nicci French. Het verhaal draait om een drama op het landgoed van de familie Deridder, hier werd het lijk van Nathalie gevonden. Zij was de pas 16-jarige dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Wanneer familiegeheimen worden opgerakeld, wordt het heden overschaduwd door het verleden en zal niets meer hetzelfde zijn. Onder anderen Anna Drijver, Maarten Heijmans, Louis Talpe en Gert Winckelmans spelen een rol in Het Geheugenspel. Het Geheugenspel is vanaf 18 mei te zien in de bioscopen. In de video van RTL Boulevard hieronder kun je de eerste beelden van Het Geheugenspel bekijken. BN'ers emotioneel tijdens première Toen Ik Je Zag: "Is zo'n eenzaam zwart gat geweest" Bekijk deze video » Yolanthe Cabau achter de schermen bij nieuwe Hollywood-film: gaat ze zingen? Bekijk deze video »
Trailer :
Thriller Het Geheugenspel vanaf 18 mei in de bioscoop: bekijk de eerste beelden

Actuele video's

Meer actuele video's