Serierecensie: in Love & Death gaat een wel overwogen affaire over in gruwelijke moordpartij

Serierecensie: in Love & Death gaat een wel overwogen affaire over in gruwelijke moordpartij
Met ijzersterke Elizabeth Olsen in de hoofdrol

Film :

Vanaf 27 april is de serie Love & Death te zien op HBO Max. In WandaVision was actrice Elizabeth Olsen als Wanda Maximoff al de perfecte sitcom huisvrouw en daar plukt ze nu de vruchten van. Een waargebeurd verhaal waar een affaire uitloopt in een bloedbad. Lees hier de serierecensie van Love & Death.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Candace Lynn Montgomery
Deze serie vertelt het waargebeurde verhaal van Candy & Pat Montgomery en Betty & Allan Gore - twee kerkgaande koppels die genieten van hun Amerikaanse leven in een klein dorpje in Texas totdat een buitenechtelijke affaire ertoe leidt dat iemand een bijl oppakt.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 7,7

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste drie afleveringen van Love & Death

Van de makers van The Calling komt dit waargebeurde verhaal, dat de Verenigde Staten op zijn grondvesten deed schudden. Het is een tip om niets op internet te zoeken over Candy Montgomery (en misschien ook maar niet te kijken naar de serie Candy, die over hetzelfde onderwerp gaat), want dan geniet je meer van deze luchtige maar absoluut ook gruwelijke serie. Topdrama over een affaire op rampkoers. De spanning voel je door de eerste drie afleveringen heen, met vooral in de derde aflevering een cliffhanger waar je U tegen zegt. Emoties als jaloezie, afgunst, lust en haat komen voorbij, waarin het geloof meerdere malen ver te zoeken is. De cast is goud, met naast Elizabeth Olsen ook geweldige rollen voor Jesse Plemons, Patrick Fugit en Lily Rabe als tegenspeler. Een dikke aanrader. Vier sterren.

Cast
Naast Elizabeth Olsen (WandaVision) en Jesse Plemons (The Power of the Dog) zijn ook Patrick Fugit (Gone Girl) en Lily Rabe (Fractured) te zien in deze serie. Deze serie is gemaakt door David E. Kelley (The Calling).

Actrice Lily Rabe (Betty Gore) en Jesse Plemons (Allan Gore) in de serie 'Love & Death').

Vanaf 27 april is de serie Love & Death te zien op HBO Max. Genre: biografie, misdaad, drama. Deze miniserie bevat 7 afleveringen van ongeveer 50 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's