Woensdag in finale Race Across the World: welk team pakt de winst?

Woensdag in finale Race Across the World: welk team pakt de winst?
Reis eindigt na 14.000 kilometer

Kijktip :

Woensdagavond is het tijd voor de grote finale van Race Across the World. Er zijn nog drie bekende koppels over, en eindelijk wordt duidelijk welk team na een bijzondere reis van maar liefst 14.000 kilometer als eerste over de finish komt en hiermee 15.000 euro in de wacht sleept.

Race Across the World gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Welke duo's strijden om finaleplek?
In de finale strijden drie duo’s tegen elkaar: tv-kok Hugo Kennis met vriendin en presentatrice Eva Cleven, comedian Howard Komproe met beste vriend Dré en zanger Bastiaan Ragas met zijn zoon Sem. Eerder vielen Olga Commandeur en haar man Frank, en Dominic Seldis en zijn dochter Katy af.

Lange reis naar Ushuaia in Argentinië
De reis van maar liefst 14.000 kilometer ging van start in Mexico-Stad. Het doel was om af te reizen naar de zuidelijkste stad ter wereld, Ushuaia in Argentinië. Ze moeten van alles doorstaan en zich aanpassen aan de lokale onbekende culturen. Het werd de BN’ers niet makkelijk gemaakt, ze moesten hun bankpassen en mobiele telefoons inleveren, ze mochten niet het vliegtuig pakken en kregen een beperkt budget.

De finale van Race Across the World is woensdag 3 mei om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race Across the World terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's