Ruzie Bastiaan en zoon Sem in Race Across the World: ‘Ik snap niet wat hier gebeurt’

Ruzie Bastiaan en zoon Sem in Race Across the World: ‘Ik snap niet wat hier gebeurt’

Vrijdag 7 april 2023 om 16:17

In Race Across the World lopen de spanningen tussen Bastiaan Ragas en zijn zoon Sem hoog op. De twee reizen in het programma duizenden kilometers door Zuid-Amerika, en met een deadline en beperkt budget zorgt dat voor ruzie. Volgens Sem is er niets aan de hand, maar volgens Bastiaan duurt het allemaal te lang en hij vindt het erg vervelend. Hij wil even alleen met Sem praten. “Serieus, ik vind het niet zo leuk”, aldus de zanger. Sem begrijpt niets van de tirade van zijn vader. “Ik snap echt helemaal niet wat hier gebeurt, echt niet.”

Bekijk de beelden van Race Across the World hieronder.

Race Across the World is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race Across the World terugkijken via Gids.tv.

Ruzie Bastiaan en zoon Sem in <em>Race Across the World</em>: ‘Ik snap niet wat hier gebeurt’ In Race Across the World lopen de spanningen tussen Bastiaan Ragas en zijn zoon Sem hoog op. De twee reizen in het programma duizenden kilometers door Zuid-Amerika, en met een deadline en beperkt budget zorgt dat voor ruzie. Volgens Sem is er niets aan de hand, maar volgens Bastiaan duurt het allemaal te lang en hij vindt het erg vervelend. Hij wil even alleen met Sem praten. “Serieus, ik vind het niet zo leuk”, aldus de zanger. Sem begrijpt niets van de tirade van zijn vader. “Ik snap echt helemaal niet wat hier gebeurt, echt niet.” Bekijk de beelden van Race Across the World hieronder. Race Across the World is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race Across the World terugkijken via Gids.tv. Race Across the World: Olga Commandeur helemaal van de kaart na heftig busongeluk Bekijk deze video » Hugo was doodziek tijdens Race Across The World, ''maar ik stop niet snel'' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's