Grote finale De Verraders 2023 is vrijdag te zien op RTL 4: wie pakt het zilver?

Grote finale De Verraders 2023 is vrijdag te zien op RTL 4: wie pakt het zilver?
Broers Huisman hebben snode plannen

Kijktip :

Het is eindelijk zover voor de deelnemers van dit seizoen van De Verraders: de dag des oordeels, oftewel de grote finale. Welke Getrouwen gaan de eindstrijd aan met de Verraders en pakken het zilver? Je ziet het in de aflevering van vrijdag 5 mei bij RTL 4.

De Verraders gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Broers Huisman gaan voor de winst
Het is de grote vraag welke drie Getrouwen de nacht hebben overleefd, de kandidaten die over zijn maken zich klaar voor de strijd om de pot met zilver, maar de Verraders zitten hier natuurlijk ook op te azen. Opmerkelijk dit seizoen was dat de Verraders niet de Getrouwen maar met name elkaar te grazen namen, nu kunnen de broers Huisman samenwerken in deze rol. Jordy en Sander Huisman hebben een plan bedacht om door te dringen tot de laatste drie overgebleven spelers en er vervolgens met de zilverpot vandoor te gaan.

Twijfel
In de laatste aflevering van dit seizoen zie je dat onder een van de Getrouwen toch nog de twijfel toeslaat. Hebben ze wel de juiste Verraders in het vizier? Het is de grote vraag of hun strategie goed zal uitpakken en of het hen alsnog gaat lukken om de zilverpot mee te nemen… Kunnen ze nog meer zilverstaven verdienen en wie gaat er naar huis met het geld? Je ziet het in de grote finale van De Verraders.

De finale van De Verraders is vrijdag 5 mei om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV