Betty Glas over Verraders-deelneemster Selma Omari: "Heftig mens" (video)

Betty Glas over Verraders-deelneemster Selma Omari: "Heftig mens" (video)

Met de finale van volgende week inzicht wou natuurlijk niemand verbannen worden. Helaas voor Betty Glas moest zij afscheid nemen van de De Verraders-groep. In 'De Verraders: De Weg Na De Verbanning' volgen we de rit naar huis van de verbannen kandidaten uit 'De Verraders'. Dit keer blikt Betty Glas terug op het avontuur: "Die heftigheid was af en toe schrikken. Dat is mijn stijl niet." Een van de heftigste mensen was volgens Betty, Selma Omari: "Heftig maar heel lief." Bekijk Betty in 'De Verraders: De Weg Na De Verbanning' hieronder.

De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4, en op zaterdag op Videoland. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv en Videoland.

<em>Betty Glas</em> over Verraders-deelneemster <em>Selma Omari</em>: &quot;Heftig mens&quot; (video) Met de finale van volgende week inzicht wou natuurlijk niemand verbannen worden. Helaas voor Betty Glas moest zij afscheid nemen van de De Verraders-groep. In 'De Verraders: De Weg Na De Verbanning' volgen we de rit naar huis van de verbannen kandidaten uit 'De Verraders'. Dit keer blikt Betty Glas terug op het avontuur: "Die heftigheid was af en toe schrikken. Dat is mijn stijl niet." Een van de heftigste mensen was volgens Betty, Selma Omari: "Heftig maar heel lief." Bekijk Betty in 'De Verraders: De Weg Na De Verbanning' hieronder. De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4, en op zaterdag op Videoland. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv en Videoland. Bekijk ook De Verraders: afvaller reageert op verbanning Bekijk deze video » De Verraders: Pernille La Lau teleurgesteld over exit, 'Anders vol op Sander gegaan.' Bekijk deze video »
TV :
Betty Glas over Verraders-deelneemster Selma Omari: "Heftig mens" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV