Streamingrecensie: Operation Fortune: Ruse de Guerre vanaf nu te zien op Prime Video

Streamingrecensie: Operation Fortune: Ruse de Guerre vanaf nu te zien op Prime Video
Nieuwe film van Guy Ritchie

Film :

Vanaf 5 mei is Operation Fortune: Ruse de Guerre te zien op Prime Video. Jason Statham en Guy Ritchie: dat is een combinatie die al jarenlang stand weet te houden. Een aantal films in die samenwerking zijn geweldig, een aantal ook een stuk minder. Lees hier de streamingrecensie van Operation Fortune: Ruse de Guerre.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Orson Fortune
Internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6 agent Orson Fortune om de verkoop van een nieuwe, maar zeer dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA agent Sarah Fidel en Hollywoodster Danny Francesco, zal Fortune moeten infiltreren in het duistere netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds en een ramp te zien voorkomen.

Actrice Aubrey Plaza (Sarah Fidel) in de film 'Operation Fortune: Ruse de Guerre'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 6,9

We blijven ons afvragen waarom Guy Ritchie, met films als Lock, Stock and Two Smoking Barrels en The Gentlemen op zijn naam, op dit vlak ook films blijft maken. Dit is namelijk niet per se heel erg goed, overigens ook niet slecht. Ze wisten het bioscooppubliek te vermaken en het streamingpubliek zal daarin volgen. Lees ook de volledige filmrecensie van Operation Fortune.

Cast
Naast Jason Statham (Snatch) en Aubrey Plaza (Dirty Grandpa) zijn ook Josh Hartnett (Black Hawk Down), Hugh Grant (The Gentlemen) en Cary Elwes (Saw) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Guy Ritchie (Sherlock Holmes).

Vanaf 12 januari 2023 is de film Operation Fortune: Ruse de Guerre te zien in de bioscopen. Genre: actie, komedie, thriller. Tijdsduur: 114 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's