Deze films komen in juni 2023 in de Nederlandse bioscopen

Deze films komen in juni 2023 in de Nederlandse bioscopen
Met Indiana Jones and the Dial of Destiny en veel meer

Film :

Deze maand - juni 2023 - verschijnen er weer uitstekende films in de bioscoop. Acteur Harrison Ford, inmiddels 80 jaren jong, komt nog één keer terug met zijn zweep en hoed in het nieuwe actieavontuur Indiana Jones and the Dial of Destiny, maar er is meer, veel meer. Gids.tv heeft de belangrijkste titels op een rij gezet.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten en in de bioscopen op Gids.tv.

Spider-Man: Across the Spider-Verse (1 juni)

Bioscoop

Bron: Sony Pictures Releasing
Held Miles Morales is terug voor het volgende deel van de Oscarbekroonde Spider-Verse saga. Nu hij herenigd is met Gwen Stacy wordt Brooklyn bedreigd door een nieuw gevaar. Spider-Man wordt naar een andere dimensie geslingerd waar hij een team van Spider-mensen ontmoet die stuk voor stuk een belangrijke taak hebben. Lees hier waar je Spider-Man: Across the Spider-Verse kunt kijken.

The Boogeyman (1 juni)

Bioscoop

Bron: Walt Disney Studios Motion Pictures
Horrorfans opgelet! Er komt een gloednieuwe Stephen King-verfilming aan. Het verhaal gaat over de middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zusje Sawyer, die de recente dood van hun moeder verwerken en weinig steun krijgen van hun vader, Will, een therapeut die met zijn eigen pijn te maken heeft. Tegelijkertijd lijkt er iets in hun huis rond te lopen… Lees hier waar je de film The Boogeyman kunt kijken.

Kandahar (8 juni)

Bioscoop

Gerard Butler in een nieuwe actiethriller. Het verhaal gaat over Tom Harris. Hij is een undercover CIA-agent in Afghanistan. Door een lek in de inlichtingendienst wordt zijn verborgen identiteit en geheime missie onthuld. Na de ontmaskering moeten Tom en zijn vertaler, vast in het hart van vijandig gebied, een weg uit de woestijn vechten en een verzamelpunt in Kandahar bereiken. Lees hier waar je de film Kandahar kunt kijken.

Transformers: Rise of the Beasts (8 juni)

Bioscoop

De Transformers zijn terug! In de jaren 90 voegen de Maximals, Predacons en Terrorcons zich in de hevige strijd op aarde tussen de Autobots en de Decepticons. Noah is een rustige jongen uit Brooklyn die samen met de ambitieuze researcher Elena bij dit gevecht betrokken raakt. Intussen nemen Optimus Prime en de Autobots het op tegen Scourge, een nieuwe aartsvijand die slechte plannen heeft. Lees hier waar je de film Transformers: Rise of the Beasts kunt kijken.

The Flash (15 juni)

Bioscoop

Bron: Warner Bros. Pictures
Wanneer zijn poging om zijn familie te redden onbedoeld de toekomst verandert, komt Barry Allen vast te zitten in een realiteit waarin generaal Zod is teruggekeerd en er geen superhelden zijn waartoe hij zich kan wenden. Behalve dan misschien een oude bekende... Ondanks de kritiek is Ezra Miller terug in de DC film die het universum beloofd op zijn kop te gaan zetten. Lees hier waar je de film The Flash kunt kijken.

Bekijk ook welke films er nu al te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

No Hard Feelings (22 juni)

Bioscoop

Bron: Sony Pictures Releasing
In deze romantische komedie gaan we (als het goed is) lachen met actrice Jennifer Lawrence. Een vrouwelijke nietsnut uit Long Island reageert op een advertentie van een rijk koppel Allison en Laird. Zij moet hun introverte en sociaal onhandige zoon daten en hem helpen uit zijn schulp te kruipen. Lees hier waar je de film No Hard Feelings kunt kijken.

Asteroid City (22 juni)

Bioscoop

Meesterregisseur Wes Anderson met een komedie en een cast waar je u tegen zegt. Het verhaal speelt zich af rond 1955, in een fictief Amerikaans plaatsje in de woestijn. Het programma van een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar komen voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie, wordt hevig en spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen. Lees hier waar je de film Asteroid City kunt kijken.

Hypnotic (22 juni)

Bioscoop

Bron: Ketchup Entertainment
Deze Amerikaanse sciencefiction en actiethriller met Ben Affleck in de hoofdrol gaat over rechercheur Danny Rourke. Hij onderzoekt een mysterie rond zijn vermiste dochter en een geheim overheidsprogramma. Lees hier waar je de film Hypnotic kunt kijken.

Maggie Moore(s) (28 juni)

Bioscoop

Bron: Screen Media
De politiechef in een rustig stadje in Arizona wordt plotseling hevig geconfronteerd met de opeenvolgende moorden op twee vrouwen met dezelfde naam. Zwarte komedie met onder andere acteur Jon Hamm en Tina Fey in de hoofdrollen. Lees hier waar je de film Maggie Moore(s) kunt kijken.

Indiana Jones and the Dial of Destiny (28 juni)

Bioscoop

Indiana
Eindelijk is het zover. De 80-jarige acteur Harrison Ford pakt nog één keer zijn wereldberoemde zweep en hoed in een actievol avontuur met topregisseur James Mangold aan het roer. Naast Ford zien we onder ander ook Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas en natuurlijk John Rhys-Davies in de hoofdrollen. Lees hier waar je de film Indiana Jones and the Dial of Destiny kunt kijken.

Bekijk hier het overzicht welke films er nu draaien in de Nederlandse bioscopen. Alle data hierboven zijn onder voorbehoud.

Actuele video's

Meer actuele video's