Streamingrecensie: Ant-Man and the Wasp: Quantumania vanaf nu op Disney+

Streamingrecensie: Ant-Man and the Wasp: Quantumania vanaf nu op Disney+
Begin van de Marvel moeheid?

Film :

Na een reeks tegenvallende resultaten in de 'box office' lijkt het wel even op te zijn voor Marvel Studios. Voor de fans is er gelukkig nog steeds genoeg te beleven: Guardians of the Galaxy Vol. 3 draait in de bioscoop, Quantumania is nu te zien op Disney+. Lees hier de streamingrecensie van Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"He will burn the world to find you"
Scott Lang en Hope Van Dyne, samen met Hank Pym en Janet Van Dyne, verkennen het Quantum Realm, waar ze omgaan met bizarre en vreemde wezens en beginnen aan een avontuur dat de grenzen overschrijdt van wat ze voor mogelijk hielden.

Paul Rudd en Kathryn Newton in 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Bron: Marvel Studios/Disney

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ 6,2

Het moeilijke aan deze film is dat de film een verhaal is die misschien nog meer standaard is dan de gemiddelde MCU-film, waardoor vooral hoofdpersonage Ant-Man geraakt wordt. Er gebeurd in deze film eigenlijk nauwelijks iets in zijn ontwikkeling, alle aandacht gaat voornamelijk naar antagonist Kang, die op wonderbaarlijke wijze wordt neergezet door Jonathan Majors. Lees ook de volledige recensie van Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Cast
Naast Paul Rudd (Ghostbusters: Afterlife) en Evangeline Lilly (Film) spelen ook Jonathan Majors (Creed III), Kathryn Newton (Pokémon Detective Pikachu), Michael Douglas (Romancing the Stone) en Michelle Pfeiffer (Batman Returns) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Peyton Reed (Ant-Man and the Wasp).

Vanaf 17 mei 2023 is Ant-Man and the Wasp: Quantumania te streamen op Disney+. Genre: actie, fantasie, superhelden. Tijdsduur: 125 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's