Serierecensie: XO Kitty is serie vol clichés, liefde en humor

Serierecensie: XO Kitty is serie vol clichés, liefde en humor
Uit de To All The Boys-franchise

Film :

Vanaf 18 mei staat de miniserie XO Kitty op Netflix. Voor de mensen die bekend zijn met de To All the Boys filmreeks zullen het karakter Kitty herkennen en hebben zien opgroeien. Nu mag ze op haar eigen benen staan, opnieuw met een prima resultaat. Lees hier de recensie van XO Kitty.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

De koppelaar
Tiener koppelaarster Kitty Song Covey denkt dat ze alles weet wat er te weten valt over liefde. Maar wanneer ze naar de andere kant van de wereld verhuist om zich te herenigen met haar langeafstandsvriendje, zal ze al snel beseffen dat relaties een stuk gecompliceerder zijn als je eigen hart op het spel staat.

Anna Cathcart als Kitty in 'XO Kitty'. Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ 6,5

De start van deze serie is eigenlijk heel erg simpel en ontzettend clichématig: natuurlijk laten de ouders van Kitty haar met haar gloednieuwe vriendje naar een vreemd land reizen! Als we dat eenmaal achter de rug hebben, duikt de een na de ander op met een manier om Kitty om zijn vinger te winden en zo moet zij nu zichzelf zien te koppelen en de ontkoppelen. Het verhaal is zeer rommelig, zoals we dat van de To All The Boys films al wel kennen. En dan toch zijn er genoeg komische en vrolijke momenten om de serie op een niveau te houden waarbij zowel fans van het eerste uur als nieuwe kijkers het tien afleveringen het vol kunnen houden. Een prima serie om lekker van te genieten. XO Gids.tv. 3 sterren.

Lees ook onze filmrecensie van To All the Boys I've Loved Before, de filmrecensie van To All The Boys: P.S. I Still Love You en onze filmrecensie van To All The Boys: Always and Forever.

Cast
Naast Anna Cathcart (Descendants 2) zien we ook Choi Min-young (Mr. Sunshine), Anthony Keyvan (Love, Victor) en Jocelyn Shelfo (May, December) in deze serie. Deze productie wordt geleid door Jenny Han (The Summer I Turned Pretty).

Vanaf 18 mei 2023 is XO Kitty te streamen op Netflix. Genre: komedie, romantiek. Aantal afleveringen: 10. Lengte afleveringen: ca. 30 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's