Recensie: To All The Boys: Always and Forever is emotionele afsluiter met volwassen romance

Recensie: To All The Boys: Always and Forever is emotionele afsluiter met volwassen romance
Met Lana Condor en Noah Centineo

Film :

Vanaf 12 februari staat To All The Boys: Always and Forever op Netflix. Leren de hoofdpersonen uit de populaire filmreeks eindelijk wat volwassen worden betekent? Lees hier de recensie van To All The Boys: Always and Forever.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Volwassen worden
Terwijl Lara Jean Covey zich voorbereidt op het einde van de middelbare school en het begin van de volwassenheid, brengen een paar levensveranderende reizen haar aan het nadenken: Hoe zal het leven met haar familie, vrienden en Peter eruit zien na haar afstuderen?

Lana Condor en Noah Centinio in deze film

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Het verhaal van deze derde film in de trilogie is al een aantal keer vertelt, zelfs al op Netflix (met bijvoorbeeld The Kissing Booth 2). De film krijgt het echter voor elkaar om het zonder stereotypes en zonder uitgekauwde clichés te doen. Deze derde film krijgt het voor elkaar om diepgang te brengen in het verhaal dat in deel 1 en 2 is opgebouwd. Het acteerwerk is weer prima en het ziet er allemaal prachtig uit. De slotscene is er eentje om niet snel te vergeten. 3,5 ster.

Lees ook de recensie van To All The Boys I've Loved Before (deel 1) en To All The Boys: P.S. I Still Love You (deel 2).

Cast
Lana Condor (X-Men: Apocalypse), Noah Centinio (The Fosters), Jordan Fisher en Ross Butler spelen rollen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Michael Fimognari (To All the Boys: P.S. I Still Love You).

Vanaf 12 februari 2021 is To All The Boys: Always and Forever te kijken op Netflix. Genre: Romantiek, Komedie. Tijdsduur: 110 minuten. IMDb-score: 7,3.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV