Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in juni 2023

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in juni 2023
Met onder meer Oei, ik groei en Extraction 2

Film :

De eerste echte maand van de zomer is uiteraard juni, wat betekent dat de echte zomerfilms en -series er dan toch echt aan gaan komen! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juni 2023.

Kijktips van Gids.tv

A Beautiful Life (1 juni)

Netflix (film)

Christopher en Inga Ibsdotter Lilleaas in 'A Beautiful Life'. Bron: Netflix
Elliott, een jonge visser met een buitengewone stem, krijgt de kans van zijn leven wanneer hij wordt ontdekt door de succesvolle spraakmakende muziekmanager Suzanne. Suzanne koppelt Elliott al snel aan haar vervreemde dochter en muziekproducente Lilly. Op zijn weg om een ster te worden, bedreigen strubbelingen uit het verleden niet alleen zijn grote doorbraak, maar ook de ontluikende liefde met Lilly. Lees hier waar je vanaf 1 juni A Beautiful Life kunt kijken.

Manifest, S4 (2 juni)

Netflix (serie, deel 2)

In de nasleep van Angelina die een verwoestende vulkanische spleet ontketent, worden de passagiers streng gecontroleerd in een wereld die wordt gevoed door 828er-haat. Ze zijn niet langer vrij om hun eigen callings op te lossen zonder constant toezicht door de gewetenloze 828 Registry. Bekijk hier waar je Manifest kunt streamen.

Arnold (7 juni)

Netflix (docuserie, bingen)

Deze intieme docuserie volgt het veelzijdige leven en de carrière van Arnold Schwarzenegger, van bodybuildingkampioen tot Hollywoodster en politicus. Bekijk hier waar je vanaf 7 juni Arnold kunt streamen.

Tour de France: Unchained (8 juni)

Netflix (docuserie, wekelijks)

Deze pakkende en dramatische docuserie volgt zeven teams van wielrenners tijdens hun deelname in 2022 aan de meest slopende wielerwedstrijd ter wereld. Bekijk hier waar je vanaf 8 juni Tour de France: Unchained kunt streamen.

Never Have I Ever, S4 (8 juni)

Netflix (serie, bingen)

Maitreyi Ramakrishnan in 'Never Have I Ever' seizoen 4. Bron: Netflix
Devi bereid zich samen met haar beste vriendinnen Fabiola en Eleanor voor om alle laatstejaarsactiviteiten van hun to-do-lijstjes af te vinken: sollicitatiegesprekken, limousineritten en het eindelijk dragen van een pet en toga. Bekijk hier waar je Never Have I Ever kunt streamen.

Oei, ik groei! (9 juni)

Netflix (film)

Yolanthe Cabau in 'Oei, ik groei!' Bron: Netflix
Advocate Anne gaat na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk en maakt grote stappen op weg. Maar al snel komt ze erachter dat zo’n carrière en een baby grote uitdagingen met zich meebrengen. Lees hier waar je vanaf 9 juni Oei, ik groei! kunt kijken.

Our Planet II (14 juni)

Netflix (docuserie, bingen)

Bron: Netflix
In het tweede seizoen van Our Planet ligt de focus op iets wat voor de dierenwereld de gewoonste zaak van de wereld is: de migraties van dieren over de gehele wereld. Over het hoe en waarom hiervan gaat deze serie. Our Planet kunt streamen.

Black Mirror, S6 (15 juni)

Netflix (serie, bingen)

Anthologie serie van Charlie Brooker met een vijftal afleveringen die elk een ander verhaal vertellen. De cast bestaat opnieuw uit heel veel grote namen, waaronder Aaron Paul, Danny Ramirez, Himesh Patel, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault en Zazie Beetz. Bekijk hier waar je Black Mirror kunt streamen.

Extraction 2 (16 juni)

Netflix (film)

Chris Hemsworth in 'Extraction 2'. Bron: Netflix
Nadat hij maar net zijn zware verwondingen van zijn missie in Dhaka, Bangladesh heeft overleefd, is Tyler Rake terug, en zijn team is klaar voor hun volgende missie. Tyler moet een familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een Georgische gangster en infiltreert in een van 's werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden. Lees hier waar je vanaf 16 juni Extraction 2 kunt kijken.

Take Care of Maya (19 juni)

Netflix (docufilm)

Bron: Netflix
Toen de negenjarige Maya Kowalski in 2016 werd opgenomen in het Johns Hopkins All Children's Hospital, had niets haar of haar familie kunnen voorbereiden op wat ze zouden gaan doormaken. Terwijl het medische team haar zeldzame ziekte probeerde te begrijpen, begonnen ze de fundamentele waarheden die de Kowalski's samenbonden in twijfel te trekken. Lees hier waar je vanaf 19 juni Take Care of Maya kunt kijken.

Lyle, Lyle, Crocodile (22 juni)

Netflix (film)

Bron: Sony Pictures Releasing
Wanneer de familie Primm naar New York City verhuist, worstelt hun jonge zoon Josh om zich aan te passen aan zijn nieuwe school en vrienden. Dat verandert allemaal wanneer hij Lyle ontdekt, een zingende krokodil die houdt van baden, kaviaar en geweldige muziek. Lees hier waar je de film Lyle, Lyle, Crocodile kunt kijken.

Run Rabbit Run (28 juni)

Netflix (film)

Sarah Snook en Greta Scacchi in 'Run Rabbit Run'. Bron: Netflix
De vaste overtuigingen in ‘het leven’ en ‘de dood’ worden, na het vreemde gedrag van haar jonge dochter, danig op de proef gesteld bij een vruchtbaarheidsarts. Ze wordt geconfronteerd met geest uit haar verleden. Lees hier waar je vanaf 28 juni Run Rabbit Run kunt kijken.

The Witcher, S3 (29 juni)

Netflix (serie, deel 1)

Henry Cavill in 'The Witcher'. Bron: Netflix
Terwijl monarchen, magiërs en beesten van het continent strijden om haar gevangen te nemen, duikt Geralt samen met Ciri van Cintra onder, vastbesloten om zijn pas herenigde familie te beschermen tegen degenen die het dreigen te vernietigen. Bekijk hier waar je The Witcher kunt streamen.

Verder op Netflix

  • This World Can't Tear Me Down [Questo Mondo Non Mi Rendera Cattivo] (9 juni, serie, bingen) De serie vertelt een verhaal over de zoektocht naar je plek in de maatschappij en hoe je dicht bij jezelf blijft in het midden van grote levensproblemen. Kijk ook de trailer.
  • Human Resources, S2 (9 juni, serie, bingen) De spin-off van Big Mouth draait om Hormone Monsters, Depression Kitties, Shame Wizards, die samen de mensheid door elk aspect van hun leven loodsen. Kijk ook de trailer.
  • Bloodhounds (9 juni, serie, bingen) Twee jonge boksers en een goedaardige geldschieter slaan de handen ineen om een meedogenloze woekeraar uit te schakelen die aast op mensen met zware financiële middelen. Kijk ook de trailer.
  • Black Clover: Sword of the Wizard King (16 juni, film) Het knulletje Asta leeft in een wereld waar magie voor alles wordt gebruikt. Helaas voor Asta is hij zonder magie geboren. Nochtans streeft hij ernaar om de volgende Tovenaarskoning te worden, een titel voor de sterkste magiër in het koninkrijk. Kijk ook de trailer.
  • Monday (16 juni, film) Mickey en Chloe zijn Amerikanen, de dertig voorbij, die hun leven momenteel in Athene leiden. Tijdens een weekend in de hete zomer ontmoeten ze elkaar. Wanneer Chloe’s tijd in Griekenland er bijna op zit besluit ze haar goede baan in haar thuisland op te geven en de relatie met Mickey een kans te geven. Kijk ook de trailer.
  • Vinland Saga, S2 (19 juni, serie, bingen) De jonge Viking Thorfinn groeide op luisterend naar de verhalen van oude zeelieden die de oceaan hadden bevaren en de plaats van de legende, Vinland, hadden bereikt. Men zegt dat het warm en vruchtbaar is, een plaats waar niet gevochten hoeft te worden. Kijk ook de trailer.
  • The Perfect Find (23 juni, film) Na een spraakmakend ontslag stuit de comeback van Jenna (Gabrielle Union) op haar modecarrière op een probleem wanneer ze valt voor een charmante, veel jongere collega (Keith Powers) – die toevallig de zoon van haar baas is. Kijk ook de trailer.
  • A través del mar [Through My Window across the Sea] (23 juni, film) Ares gaat medicijnen studeren in Stockholm en Raquel volgt haar droom om schrijfster te worden. Ondertussen onderhouden ze een langeafstandsrelatie die voor geen van beiden makkelijk is. Eindelijk breekt de zomer aan, zodat ze elkaar weer kunnen zien. Zal de afstand een probleem zijn voor hun relatie? Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's