Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in juni 2023

Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in juni 2023
Met onder meer The Idol

Film :

De eerste echte maand van de zomer is uiteraard juni, wat betekent dat de echte zomerfilms en -series er dan toch echt aan gaan komen! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juni 2023.

Kijktips van Gids.tv

The Idol (5 juni)

HBO Max (serie, wekelijks)

The Weeknd en Lily-Rose Depp in 'The Idol'. Bron: HBO Max
Nadat een zenuwinzinking haar laatste tour de das omdeed, is Jocelyn vastbesloten om haar status als de grootste en meest sexy popster van Amerika terug te eisen. Haar passie wordt nieuw leven ingeblazen door Tedros, een nachtclubmanager met een smerig verleden. Bekijk hier waar je vanaf 5 juni The Idol kunt streamen.

The Righteous Gemstones, S3 (19 juni)

HBO Max (serie, wekelijks)

De Gemstones, die onder vuur liggen bij journalisten en ook steeds vaker bij het publiek, vragen zich echter geen moment af of ze nu heilig of schijnheilig zijn. Zw staan ook nu weer klaar om de blijde boodschap te verkondigen. Bekijk hier waar je The Righteous Gemstones kunt streamen.

And Just Like That, S2 (22 juni)

HBO Max (serie, wekelijks)

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis in 'And Just Like That'. Bron: HBO Max
Dit nieuwe hoofdstuk van Sex and the City volgt Carrie, Miranda en Charlotte terwijl ze van de gecompliceerde realiteit van het leven en vriendschap als dertigers, naar de nog ingewikkelder realiteit van het leven en vriendschap als vijftigers bewegen. Bekijk hier waar je And Just Like That kunt streamen.

Verder op HBO Max

  • First Five (9 juni, serie, wekelijks) De serie volgt voormalig premier Sanna Marin aan het roer van de Finse regering in ongekende tijden. De documentaire gaat achter de schermen om getuige te zijn van het leven van het wereldberoemde vrouwelijke kabinet en verkent thema’s van macht en vrouwelijkheid. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's