Zaterdag in Ik vertrek: hoe is het nu met Laurens & Brigitte en Marc & Madelon?

Zaterdag in Ik vertrek: hoe is het nu met Laurens & Brigitte en Marc & Madelon?
Stellen blikken terug op emigratie-avontuur

Kijktip :

In de nieuwe aflevering van Ik vertrek van zaterdag 20 mei gaan we weer terug naar tweel stellen die we de afgelopen seizoenen al zijn tegengekomen. Marc en Madelon bijvoorbeeld, die een luxe boetiekhotel in Spanje openden, vertellen hoe het nu met ze gaat.

Ik vertrek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Boetiekhotel
Na veel emigratiedromen in vervulling te zien gaan, is Marc - die programmaleider was bij Ik Vertrek - drie jaar geleden met zijn vrouw Madelon vertrokken voor een avontuur in het buitenland. In Spanje wilden ze een illegale olijfmolen ombouwen tot een boetiekhotel. Na noeste arbeid met slapeloze nachten zijn ze, twee jaar later dan gepland, klaar voor de opening.

Omwegen
Hoe gaat het met Laurens en Brigitte? In zeven jaar migreerden ze drie keer naar verschillende landen. Het begon met een mislukt avontuur in Frankrijk. Na veel omwegen dachten ze hun eindbestemming in Spanje te hebben gevonden, maar ook daar konden ze niet aarden. Nu zitten ze weer vol nieuwe plannen.

Ik vertrek is elke zaterdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's