Zaterdag in Ik Vertrek: drag queen Walter (Charlotte Rockefeller) zorgt voor een feestje

Zaterdag in Ik Vertrek: drag queen Walter (Charlotte Rockefeller) zorgt voor een feestje

Friday 27 January 2023 om 12:13

Zaterdag is in Ik Vertrek te zien hoe Marcel en Walter vertrekken naar de Costa Blanca, waar ze een Bed & Breakfast willen beginnen. De twee hangen van gezelligheid en flauwe grappen aan elkaar dus dat belooft weer heerlijke tv te worden.

Drag queen
Ze hebben nogal wat spullen meegenomen, waaronder ook een aantal zeer opvallende outfits, aangezien Walter ook drag queen is. Wanneer hij zich omtovert tot Charlotte Rockefeller roept hij uit: 'Eindelijk ben ik weer een beetje mezelf, het feest kan beginnen.'

De eerste beelden van Walter en Marcel in Ik Vertrek zie je hieronder

Zaterdag in <em>Ik Vertrek</em>: drag queen Walter (<em>Charlotte Rockefeller</em>) zorgt voor een feestje Zaterdag is in Ik Vertrek te zien hoe Marcel en Walter vertrekken naar de Costa Blanca, waar ze een Bed & Breakfast willen beginnen. De twee hangen van gezelligheid en flauwe grappen aan elkaar dus dat belooft weer heerlijke tv te worden. Drag queenZe hebben nogal wat spullen meegenomen, waaronder ook een aantal zeer opvallende outfits, aangezien Walter ook drag queen is. Wanneer hij zich omtovert tot Charlotte Rockefeller roept hij uit: 'Eindelijk ben ik weer een beetje mezelf, het feest kan beginnen.' De eerste beelden van Walter en Marcel in Ik Vertrek zie je hieronder Ik vertrek is elke zaterdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bert (Ik Vertrek): 'Wildvreemden klampen me aan na uitzending over naaktcamping' Bekijk deze video » WOEDE bij Mr. Frank Visser: 'Ik trap die schutting weg, k-wijf!' (video) Bekijk deze video » Walter (Charlotte Rockefeller) in Ik vertrek: 'Houd op over dat geld, word er nerveus van' Bekijk deze video »
TV :
Zaterdag in Ik Vertrek: drag queen Walter (Charlotte Rockefeller) zorgt voor een feestje

Ik vertrek is elke zaterdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's