Zondag in Onze boerderij in Europa: hoe is het met Janine en Sander (Boer zoekt vrouw)?

Zondag in Onze boerderij in Europa: hoe is het met Janine en Sander (Boer zoekt vrouw)?
Schapenhouders reizen naar Engeland

Kijktip :

In de vijfde aflevering van Onze boerderij in Europa van zondag 21 mei nemen Yvon Jaspers en boerin Bertie de schapenhouders Janine en Sander mee naar Engeland. Ze gaan langs bij Tim en Tanya om inspiratie op te doen voor hun eigen boerenbedrijf.

Onze boerderij gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Janine en Sander in Boer zoekt vrouw
Je kunt Janine en Sander nog kennen van een ander tv-programma, namelijk Boer zoekt vrouw. De twee ontmoetten elkaar in het datingprogramma, waarin Janine op zoek ging naar haar nieuwe liefde. Sander kwam samen met andere geïnteresseerde singles langs en bleef uiteindelijk als laatste over. Janine had het erg zwaar tijdens de opnames en worstelde met haar gevoelens, maar uiteindelijk is de liefde tussen de twee toch opgebloeid.

Melk, kaas en wodka
De eerste stop van Janine, Sander, Yvon en Bertie in Onze boerderij in Europa is een ware vakgenoot: een schapenboer. Ze gaan langs bij de Engelse Tim en Tanya, die een boerderij met ruim 700 schapen runnen. Ze produceren niet alleen maar melk en kaas; van het restproduct van de schapenmelk maken ze zelfs wodka. Ook gaan Janine en Sander langs bij de Nederlandse fruittelers Stein en Ellie, zij hebben onder meer appels, pruimen en diverse soorten rood fruit. Zij ontmoeten hen eerst op een populaire boerenmarkt in Londen, daarna gaan ze langs bij hun boerderij.

Onze boerderij is elke zondag rond 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze boerderij terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's