Zondag in Boer zoekt vrouw Europa: Yvon Jaspers stelt vijf vrijgezelle boeren voor (video)

Zondag in Boer zoekt vrouw Europa: Yvon Jaspers stelt vijf vrijgezelle boeren voor (video)

Vanavond in de kick-off van Boer zoekt vrouw Europa, stelt Yvon Jaspers vijf boeren voor die hunkeren naar de liefde van een Nederlandse partner.

Popelen
In het dertiende seizoen van dit populaire datingprogramma is Yvon door Europa gereisd om met de kandidaten, woonachtig in vijf verschillende landen, kennis te maken. De hardwerkende agrariërs variëren in leeftijd van begin 20 tot 60 jaar. Ze hebben één ding gemeen: allemaal staan ze te popelen om die ene, de ware liefde, te vinden!

Bekijk hieronder de eerste beelden van Boer zoekt vrouw Europa.

Zondag in <em>Boer zoekt vrouw Europa</em>: <em>Yvon Jaspers</em> stelt vijf vrijgezelle <em>boeren</em> voor (video) Vanavond in de kick-off van Boer zoekt vrouw Europa, stelt Yvon Jaspers vijf boeren voor die hunkeren naar de liefde van een Nederlandse partner. PopelenIn het dertiende seizoen van dit populaire datingprogramma is Yvon door Europa gereisd om met de kandidaten, woonachtig in vijf verschillende landen, kennis te maken. De hardwerkende agrariërs variëren in leeftijd van begin 20 tot 60 jaar. Ze hebben één ding gemeen: allemaal staan ze te popelen om die ene, de ware liefde, te vinden! Bekijk hieronder de eerste beelden van Boer zoekt vrouw Europa. De introductie van de boeren van Boer zoekt vrouw Europa is te zien op zondag 9 april om 20.30 uur op NPO 1. Je kunt Boer zoekt vrouw Europa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Boer Jan (Boer zoekt Vrouw) over spierziekte: 'Kon zelf geen lepel in mijn mond stoppen' Bekijk deze video » Yvon Jaspers krijgt bijzonder cadeau van Boer zoekt vrouw-deelnemers voor 50e verjaardag Bekijk deze video » Zien! Hondje Yvon Jaspers Tommy kan weer kwispelen (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Zondag in Boer zoekt vrouw Europa: Yvon Jaspers stelt vijf vrijgezelle boeren voor (video)

De introductie van de boeren van Boer zoekt vrouw Europa is te zien op zondag 9 april om 20.30 uur op NPO 1. Je kunt Boer zoekt vrouw Europa terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV