Streamingrecensie: superheldenspektakel Shazam! Fury of the Gods staat nu op HBO Max

Streamingrecensie: superheldenspektakel Shazam! Fury of the Gods staat nu op HBO Max
Met Zachary Levi, Adam Brody en Helen Mirren

Film :

Vanaf 23 mei is de film Shazam! Fury of the Gods te zien op HBO Max. Ruim twee maanden na de bioscooprelease vliegen deze superhelden zo je huiskamer binnen. Een fijne superheldenfilm, niet zo goed als de eerste, maar nog steeds is de bliksemschicht in dit tweede avontuur helder en raak. Lees hier de streamingrecensie van Shazam! Fury of the Gods.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies

Oh. My. Gods.
Billy Batson heeft de bijzondere gave om in een superheld te veranderen als hij het woordje "Shazam" roept. Zijn pleeggezin heeft ondertussen ook de gave gekregen om in superhelden te veranderen. Samen beschermen ze de wereld tegen allerlei bovennatuurlijke en magische dreigingen.

De cast van de film 'Shazam! Fury of the Gods'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 6,0

Het is weer een superhelden-feest in de bioscopen, want DC Comics pakt - vlak voordat ze een harde reset gaan uitvoeren na de leiderschapswisseling en de komst van James Gunn - wederom uit met een leuke productie die straalt door een hele leuke cast. Naast boegbeeld Zachary Levi, Adam Brody en Rachel Zegler zijn de schurkenrollen bezet door Lucy Liu en een fantastische Helen Mirren. Lees hier de volledige recensie van Shazam! Fury of the Gods.

Cast
Naast Zachary Levi (Chuck) en Grace Caroline Currey (Fall) zijn ook Helen Mirren (Red), Jack Dylan Grazer (It Chapter One), Djimon Hounsou (Blood Diamond), Adam Brody (Ready or Not), Lucy Liu (Kill Bill) en Rachel Zegler (West Side Story) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door David F. Sandberg (*Shazam! en Annabelle: Creation*).

Vanaf 23 mei 2023 is de film Shazam! Fury of the Gods te zien op HBO Max. Genre: actie, avontuur, komedie. Tijdsduur: 130 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's