Serierecensie: FUBAR is actiekomedie met 75-jarige Arnold Schwarzenegger in glansrol

Serierecensie: FUBAR is actiekomedie met 75-jarige Arnold Schwarzenegger in glansrol
Inclusief iconische accent, flauwe grappen en beroemde onliners

Film :

Vanaf 25 is de serie FUBAR te zien op Netflix. Fans van Arnold Schwarzenegger en filmklassieker True Lies gaan genieten van een soorgelijke 8-delige serie met 'The Austrian Oak' in een rol wat op zijn grote lijf is geschreven. Lees hier de serierecensie van FUBAR.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Luke Brunner
Een CIA-agent Luke Brunner die op het punt staat met pensioen te gaan, ontdekt een familiegeheim. Gedwongen om terug het veld in te gaan voor een gevaarlijke laatste klus, pakt de serie universele familiedynamiek aan tegen een wereldwijde achtergrond van spionnen, actie en humor.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 6,5

Netflix pakt uit met twee geweldige stukjes content voor de liefhebber van Arnold Schwarzenegger: de spionnen- en actieserie FUBAR en op 7 juni ook met de documentaireserie Arnold over deze legendarische Hollywoodacteur, bodybuildingkampioen en politicus. Kijkers die deze man graag op het scherm zien hebben een leuke tijd met deze gemiddelde actieserie, waarin Schwarzenegger zich als een vis in het water voelt. Ook de vader-dochterrelatie met actrice Monica Barbaro werkt aardig en een aantal grappige en ontroerende momenten zijn daarvan het gevolg. FUBAR weet vooral in de vier laatste afleveringen wat meer te verrassen, dus geduld is wel een schone zaak. En weet je niet wat 'FUBAR' eigenlijk betekend? Dan wordt het hoog tijd om de film Saving Private Ryan nog eens aan te zetten. Drie sterren.

Cast
Naast Arnold Schwarzenegger (Escape Plan) zijn ook Monica Barbaro (Top Gun: Maverick), Milan Carter (Dolemite Is My Name), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate) en Fabiana Udenio (Jane the Virgin) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Nick Santora (Prison Break).

Actrice Monica Barbaro (dochter Emma Brunner) en Arnold Schwarzenegger (Luke Brunner) in de serie 'Fubar'

Vanaf 25 mei is de serie FUBAR te zien op Netflix. Genre: actie, avontuur, drama. Deze serie bevat acht afleveringen van ongeveer 55 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's