Eerste indruk recensie: Mocro Maffia seizoen 5 knalt als chaotisch machinegeweer

Eerste indruk recensie: Mocro Maffia seizoen 5 knalt als chaotisch machinegeweer
Ouderwets knallen op Videoland

Film :

Vanaf vrijdag 2 juni staat de eerste aflevering van Mocro Maffia seizoen 5 op Videoland. Het is dé grote serie van Videoland waardoor mensen elk seizoen hun abonnement weer aanslingeren om de nieuwe avonturen van Paus, Potlood en Tatta te volgen. Maar raakt dit kunstje niet een beetje uitgewerkt? Lees hier onze eerste indruk van Mocro Maffia.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Gefrustreerd onderduiken
Paus en Potlood duiken onder in Zuid-Spanje, wat tot de nodige frustraties leidt. Vooral omdat Paus' oude loopjongen, Tatta, na een grote drugsdeal een eigen imperium probeert op te zetten. Samira heeft ondertussen ook weer haar eigen problemen, die ze tevergeefs probeert te onderdrukken.

De hoofdpersonages in 'Mocro Maffia'. Bron: Videoland

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 8,2

Deze recensie gaat over de eerste aflevering van Mocro Maffia.

De klassieke elementen van Mocro Maffia zitten nog steeds in dit seizoen: de crème de la crème van acterend Nederland die in een altijd maar doordraaiend actiespektakel. En toch beknijpt ons bij het kijken van de eerste aflevering het gevoel dat het langzaam een beetje aan het uitwerken is. De verhalen lopen op een chaotische manier door elkaar en het is moeilijk volgbaar, zeker als je redelijk 'vers' weer instapt - uiteraard is het een pré om de nieuwe spin-off film Tatta van te voren te kijken. We vragen ons ten zeerste af of dit vijfde seizoen niet beter het laatste kan worden, maar aangezien de fictie afdeling van Videoland zo'n beetje draait op het succes van Mocro Maffia en haar spin-offs lijkt daar voorlopig geen sprake van. 3 sterren.

Cast
Onder meer Nasrdin Dchar en Robert den Hoog spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Achmed Akkabi, die tevens de rol van Paus speelt.

Vanaf 2 juni 2023 is wekelijks een nieuwe aflevering van Mocro Maffia te streamen op Videoland. Genre: misdaad, actie. Totaal aantal afleveringen: 8. Lengte afleveringen: ca. 55 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's