Fiorentina - West Ham United live op tv en online (finale Conference League)

Fiorentina - West Ham United live op tv en online (finale Conference League)
Wie wint de tweede Conference League?

Sport :

Na de bijzonder interessante finale van de Europa League, waar Sevilla uiteindelijk aan het langste eind trok, staat exact een week later de Conference League finale op het programma. Hierin vinden we opnieuw een Italiaanse ploeg, net als in de andere twee Europese finales. De finale is op woensdag 7 juni om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN (1) en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Fiorentina - West Ham United

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

West Ham United
De Engelse finalist wist tijdens de halve finaleronde twee keer te winnen van AZ. In het OIympisch Stadion in Londen werd het na een penalty en een late goal 2-1, in Alkmaar wist AZ het niet af te maken en scoorde Fornals uiteindelijk in de slotminuut de bevrijdende 0-1.

Italiaanse hoop
Hun tegenstander in deze finale is Fiorentina, één van de drie Italiaanse finalisten in de internationale competities. AS Roma wist de bokaal niet te pakken en voor Internazionale lijkt dat een nog lastigere klus, dus de hoop is gevestigd op de ploeg uit Firenze, waar onder andere Sofyan Amrabat (ex-Feyenoord) onder contract staat.

De Conference League finale Fiorentina - West Ham United is op woensdag 7 juni om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.25 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV