Tennis: Libema Open (ATP Rosmalen) 2023 live op tv en online

Tennis: Libema Open (ATP Rosmalen) 2023 live op tv en online
Inclusief speelschema

Sport :

Vlak na het einde van Roland Garros begint het grasseizoen voor de tennissers in voorbereiding op Wimbledon. In Rosmalen begint dat grasseizoen op de ATP van Rosmalen, ook wel bekend als de Libéma Open. De belangrijke partijen zijn te volgen bij Ziggo Sport en online via NOS.nl. In het weekend van 17 en 18 juni is ook NPO 1 er bij met de finales.

Het uitzendschema vind je verderop in dit artikel.

Nederlanders
Het mag dan wel een ultieme voorbereidingswedstrijd voor Wimbledon zijn, toch zijn zowel Van Rijthoven als Van der Zandschulp afwezig in Rosmalen. Beiden om verschillende redenen: Van Rijthoven vanwege een al wat langer slepende elleboogblessure, Van de Zandschulp vanwege een net beginnende voetblessure. De Nederlandse hoop is dus gevestigd op Gijs Brouwer en Tallon Griekspoor, die wel deelnemen. Er is ook een wereldberoemde deelnemer dit jaar: Venus Williams is voor het eerst in haar lange carrière te bewonderen in Nederland.

Lees hier op welk kanaal Ziggo Sport (Select) te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Speelschema: Libéma Open 2023

Zondag 18 juni

  • 12.10 uur: Kudermetova - Alexandrova (finale vrouwen enkelspel)
  • 14.30 uur: Thompson - Griekspoor (finale mannen enkelspel)

De Libéma Open 2023 is vanaf maandag 12 juni tot en met zondag 18 juni live te volgen bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Tennis. Ook is op 17 en 18 juni het toernooi te zien bij de NOS op onder meer NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV