Libéma Open: Griekspoor - Thompson (mannenfinale) live op tv en online

Libéma Open: Griekspoor - Thompson (mannenfinale) live op tv en online
Nederlander in de finale

Sport :

In navolging op Tim van Rijthoven in 2022 staat dit jaar Tallon Griekspoor in de finale van het ATP toernooi in Rosmalen, ofterwijl de Libéma Open. Daarin neemt hij het op tegen de Australiër Jordan Thompson. Je ziet de finale vanaf 14.30 uur op Ziggo Sport. Online kun je de finale kijken via NOS.nl en een livestream via Gids.tv.

Lees hier op welk kanaal Ziggo Sport (Select) te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Vierde winnaar?
In de halve finale won de talentvolle Nederlander vrij gemakkelijk van Emil Ruusuvuori. Met de Fin was hij in anderhalf uur klaar. Hij kan de vierde Nederlander ooit worden die het grastoernooi in Rosmalen wint, waarmee hij dan de top-30 van de mondiale tenniswereld in zou komen.

Verloren
Hij neemt het op tegen de nummer 103 van de wereld, Jordan Thompson. Hij kan op gras beter spelen dan op elke andere ondergrond. Thompson en Griekspoor speelde nog maar één keer tegen elkaar: in de halve finale van de Davis Cup verloor Griekspoor van de Australier.

De finale van de Libéma Open tussen Tallon Griekspoor en Jordan Thompson is op zondag 18 juni rond 14.30 uur te zien op Ziggo Sport, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. Vanwege het weer kan de starttijd wijzigen. De samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV