Zondag 18 juni in College Tour: hoe lost Caroline van der Plas de stikstofcrisis op?

Zondag 18 juni in College Tour: hoe lost Caroline van der Plas de stikstofcrisis op?
BBB-leider sluit seizoen College Tour af

Kijktip :

Zondag 18 juni kun je kijken naar de allerlaatste aflevering van dit seizoen van College Tour. Deze keer neemt Caroline van der Plas plaats op het podium om allerlei vragen te beantwoorden. Twee jaar geleden was ze nog relatief onbekend, maar inmiddels is ze een van de meest invloedrijke politici van dit moment.

College Tour gemist? Kijk alle uitzendingen terug via Gids.tv.

Van der Plas komt op voor de boeren
Velen kunnen zich vast nog wel het moment herinneren dat Van der Plas twee jaar geleden in een tractor het Binnenhof op kwam rijden. Ze vertegenwoordigt de BoerBurgerBeweging en de afgelopen tijd is er veel gebeurd. Caroline doet er in Den Haag alles aan om de boeren te steunen en niet zonder succes.

Wat is toekomst voor Nederlandse boer?
Caroline begon met BBB met één zetel in de Tweede Kamer naar werd met de Provinciale Statenverkiezingen de grote winnaar. In College Tour wordt de politica door studenten aan de tand gevoeld: hoe ziet zij de toekomst van Nederland en de Nederlandse boer voor zich? Hoe houdt ze een gloednieuwe partij in de hand? En hoe gaat BBB in de provincies Nederland uit de stikstofcrisis halen?

College Tour is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's