Caroline van der Plas in Marcel & Gijs: 'Dit irriteert me aan Christianne van der Wal'

Caroline van der Plas in Marcel & Gijs: 'Dit irriteert me aan Christianne van der Wal'

Tuesday 13 June 2023 om 07:59

Caroline van der Plas (BBB) schoof maandagavond aan bij Marcel & Gijs en sprak daar met de heren onder andere over de veelbesproken uitkoopregeling van de Nederlandse boeren. Ook ging ze in op de irritatie die ze heeft over de manier van praten van stikstofminister Christianne van der Wal: 'Ik heb daardoor vaak het idee dat ze ver van de boerenpraktijk afstaat.' Op persoonlijk vlak heeft ze overigens geen probleem met haar: 'Ik vind haar een hele aardige vrouw.'

Hieronder zie je een fragment van Marcel & Gijs van maandag 12 juni. Je kan de hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv of KIJK.nl.

Caroline van der Plas in <em>Marcel &amp; Gijs</em>: 'Dit irriteert me aan Christianne van der Wal' Caroline van der Plas (BBB) schoof maandagavond aan bij Marcel & Gijs en sprak daar met de heren onder andere over de veelbesproken uitkoopregeling van de Nederlandse boeren. Ook ging ze in op de irritatie die ze heeft over de manier van praten van stikstofminister Christianne van der Wal: 'Ik heb daardoor vaak het idee dat ze ver van de boerenpraktijk afstaat.' Op persoonlijk vlak heeft ze overigens geen probleem met haar: 'Ik vind haar een hele aardige vrouw.' Hieronder zie je een fragment van Marcel & Gijs van maandag 12 juni. Je kan de hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv of KIJK.nl.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's