Nieuw seizoen Au pairs start dinsdag in New York met een bijzondere primeur

Nieuw seizoen Au pairs start dinsdag in New York met een bijzondere primeur
Gastgezin zegt op laatste moment au pair af, wat nu?

Kijktip :

Dinsdag 20 juni gaat een nieuwe reeks van start van de populaire realityserie Au pairs. Deze keer gaan Jaimy (19), Sincha (23), Anne (19) en Bram (20) voor drie maanden naar New York om te werken als oppas. En er is een bijzondere primeur te zien in dit seizoen.

Au Pairs gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Terug naar gezin na vertrek
Naast dat je de jongeren met hun avonturen in de VS kunt volgen, zie je deze keer ook voor het eerst hoe een au pair teruggaat naar een gezin waar die een paar dagen eerder was vertrokken. Verder staat Jaimy, Anne, Bram en Sincha weer van alles te wachten: kinderen die ongezien de deur uit rennen, kakkerlakken in huis en hostouders die zeer hoge eisen stellen.

Wat doet Anne in The Big Apple zonder gastgezin?
Als au pair werken is niet voor iedereen een droombaan, zo belandt Bram in een kelder in Brooklyn, waar naast kinderen ook ongedierte rondkruipt. Sincha komt in een gastgezin terecht waarvan de hostmoeder zelf ook au pair is geweest. Jaimy is een stadsmens en dit is haar eerste reis buiten Europa, maar ze blijkt 40 kilometer van het centrum van The Big Apple vandaan te zitten, in New Jersey. Gaat ze daarom wisselen van gastgezin? Het gastgezin van Anne zegt op het laatste moment af en nu is ze in haar eentje in de grote stad, wat gaat ze doen?

Het nieuwe seizoen van Au pairs is vanaf dinsdag 20 juni wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Au pairs terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's