Bekijk de trailer van Au Pairs seizoen 5: vanaf 20 juni te zien bij NPO 3

Bekijk de trailer van Au Pairs seizoen 5: vanaf 20 juni te zien bij NPO 3

Bekijk de trailer van <em>Au Pairs</em> seizoen 5: vanaf 20 juni te zien bij NPO 3 Kinderen die ongezien de deur uit rennen, kakkerlakken die door het huis kruipen en hostouders die torenhoge eisen stellen. Dit staat Jaimy (19), Sincha (23), Anne (19) en Bram (20) te wachten in het nieuwe seizoen van Au Pairs. Bekijk de trailer van Au Pairs hieronder. Lees verder onder de video. Au Pairs (seizoen 5 - TRAILER | BNNVARA | NPO Start") New YorkIn de trailer van Au Pairs horen we dat de bestemming van dit nieuwe seizoen New York is. Bram lijkt alles erg spannend te vinden. Wie het ook spannend vond om naar New York te gaan is Guus Meeuwis. Hij stond afgelopen herfst met zijn band in New York. Bekijk de beelden hiervan in de Shownieuws-video hierboven. Het nieuwe seizoen van Au pairs is vanaf dinsdag 20 juni wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Au pairs terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Guus Meeuwis openhartig over sombere periode, 'heel veel negatieve energie' Bekijk deze video » Video: Guus Meeuwis openhartig over allerlaatste Groots met een Zachte G-concert Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de trailer van Au Pairs seizoen 5: vanaf 20 juni te zien bij NPO 3
Maandag 19 juni 2023 om 13:50

Kinderen die ongezien de deur uit rennen, kakkerlakken die door het huis kruipen en hostouders die torenhoge eisen stellen. Dit staat Jaimy (19), Sincha (23), Anne (19) en Bram (20) te wachten in het nieuwe seizoen van Au Pairs. Bekijk de trailer van Au Pairs hieronder.

Lees verder onder de video.

- TRAILER | BNNVARA | NPO Start")

New York
In de trailer van Au Pairs horen we dat de bestemming van dit nieuwe seizoen New York is. Bram lijkt alles erg spannend te vinden. Wie het ook spannend vond om naar New York te gaan is Guus Meeuwis. Hij stond afgelopen herfst met zijn band in New York. Bekijk de beelden hiervan in de Shownieuws-video hierboven.

Het nieuwe seizoen van Au pairs is vanaf dinsdag 20 juni wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Au pairs terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's