Woensdag in Het mooiste meisje van de klas: Elke Salverda vertrok op 17e naar Londen

Woensdag in Het mooiste meisje van de klas: Elke Salverda vertrok op 17e naar Londen
Wat doet ze in Griekenland?

Kijktip :

Woensdag 28 juni kun je kijken naar de laatste uitzending van dit seizoen van Het mooiste meisje van de klas. Deze uitzending draait helemaal Elke Salverda. Ze reisde de hele wereld rond, waar is ze neergestreken?

Het mooiste meisje van de klas gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Wereldreiziger
Elke Salverda werd op 3 september 1983 geboren. Op haar geboortekaartje is een wereldbol met klein meisje te zien. Een dat blijkt heel toepasselijk te zijn, want Elke is een meisje met een bijzondere wil om de wereld te ontdekken. Elke is pas 17 jaar als ze in haar eentje naar Londen vertrekt, want haar dromen zijn groter dan Nederland. Ze doet geen studie en een kantoorbaan is niets voor haar.

Elke voelt zich thuis in Perdika
Jarenlang woont Elke in Londen en reist ze voor haar werk naar alle uithoeken van de wereld. Zo ontdekt ze allerlei nieuwe plekken en hier schrijft ze over. Toch is er maar een plek waar ze altijd weer thuiskomt: het Griekse Perdika. Presentator Jaap Jongbloed gaat hiernaartoe en ontmoet haar om het levensverhaal van deze wereldreiziger te ontdekken.

Het slot van Het mooiste meisje van de klas is woensdag 28 juni om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's