Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in augustus 2023

Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in augustus 2023
Met onder meer The Bear en Ahsoka

Film :

De komkommertijd is nu echt gaande en zowel op tv als op de streamingdiensten is er weinig te beleven. Toch hebben we weer een fiks aantal kijktips kunnen verzamelen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in augustus 2023.

5 kijktips van Gids.tv

Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2 augustus)

Disney+ (film)

Bron: Disney
Nog steeds aan het bijkomen van het enorme verlies van Gamora, verzamelt Peter Quill zijn team om het universum en een van henzelf te verdedigen - een missie die het einde van de Guardians zou kunnen betekenen als deze niet slaagt. Lees hier waar je Guardians of the Galaxy Vol. 3 kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Guardians of the Galaxy Vol. 3.

The Bear, S2 (2 augustus)

Disney+ (serie, bingen)

Bron: FX/Disney
We volgen Carmen “Carmy” Berzatto, een jonge kok die uit de wereld van 'fine dining' komt. Na een hartverscheurend overlijden binnen zijn familie keert hij terug naar zijn geboortestad Chicago om het familiebedrijf, een sandwichwinkel, te runnen. Er zal het nodige werk moeten worden verzet om van de tent de bekendste tent van Chicago te maken. Bekijk hier waar je The Bear kunt streamen.

Only Murders in the Building, S3 (8 augustus)

Disney+ (serie, première)

Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez in 'Only Murders in the Building'. Bron: Hulu/Disney
Nadat het debuut van het potentiële nieuwe Broadway-hoogtepunt van Oliver (Martin Short) met een moord eindigt, gaan de drie podcastvrienden weer een nieuw avontuur aan: wie heeft het hoofdpersonage Ben vermoord? En was het wel een moord? Bekijk hier waar je Only Murders in the Building kunt kijken.

De première van de serie bestaat uit twee afleveringen. Hierna volgt wekelijks een aflevering tot de seizoensfinale op 3 oktober.

Ahsoka (23 augustus)

Disney+ (serie, première)

Rosario Dawson als Ahsoka Tano in 'Ahsoka'. Bron: Disney
Het Galactische Rijk is gevallen. De voormalige jedi-knight Ahsoka Tano moet een opdoemende bedrijging voor een kwetsbaar heelal onderzoeken. Hiertoe reist ze van het ene einde van dit heelal nar het andere, op zoek naar grootadmiraal Thrawn, een voormalige commandant in het voormalige Galactische Rijk. Bekijk hier waar je vanaf 23 augustus Ahsoka kunt streamen.

De première van de serie bestaat uit twee afleveringen. Hierna volgt wekelijks een aflevering tot de seizoensfinale op 4 oktober.

Vacation Friends 2 (25 augustus)

Disney+ (film)

Bron: Disney/Hulu
Na het uitwisselen van hun ontroerende geloften zijn Marcus en Emily de gelukkige winnaars van een reis naar een Caribisch resort. Omdat ze weten dat hun pasgetrouwde vrienden Ron en Kyla wel een kleine vakantie kunnen gebruiken nadat ze een baby hebben gekregen, nodigen ze hen uit om mee te gaan. Lees hier waar je vanaf 25 augustus Vacation Friends 2 kunt kijken.

Verder op Disney+

  • Futurama, S11 (maandagen, serie, wekelijks) De avonturen van een laat-20e-eeuwse pizzabezorger in New York City, Philip J.Fry, die, na duizend jaar onbewust cryogeen ingevroren te zijn geweest, werk vindt bij Planet Express, een interplanetair bezorgbedrijf in de retro-futuristische 31e eeuw. Kijk ook de trailer.
  • High School Musical: The Musical: The Series, S4 (9 augustus, serie, bingen) Na een epische zomer in Camp Shallow Lake keren de Wildcats terug naar East High voor hun laatste jaar. De vriendengroep kan niet wachten om erachter te komen welke musical ze dit keer zullen opvoeren en kunnen hun geluk niet op als Miss Jenny onthult dat ze High School Musical 3: Senior Year gaan doen. Kijk ook de trailer.
  • Mayans M.C., S5 (23 augustus, serie, bingen) Ezekiel 'EZ' Reyes is een nieuw lid van Mayans M.C. die een nieuw leven moet opbouwen in een stad waar hij ooit de talentvolle jongen was met de Amerikaanse Droom binnen handbereik. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's