Nieuw op SkyShowtime: deze films en series zijn nieuw in augustus 2023

Nieuw op SkyShowtime: deze films en series zijn nieuw in augustus 2023
Met onder meer Scream VI

Film :

De komkommertijd is nu echt gaande en zowel op tv als op de streamingdiensten is er weinig te beleven. Toch hebben we weer een fiks aantal kijktips kunnen verzamelen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in augustus 2023.

4 kijktips van Gids.tv

Bupkis (4 augustus)

SkyShowtime (serie, bingen)

In Bupkis trekt Pete Davidson door omstandigheden in bij zijn moeder op het New Yorkse Staten Island. Daar ontvouwt zich al snel een familiedrama. De titel slaat op nietsdoen, en daar is Davidson kennelijk een ster in Bekijk hier waar je vanaf 4 augustus Bupkis kunt streamen.

Star Trek: Strange New Worlds, S2 (18 augustus)

SkyShowtime (serie, finale)

Volg Christopher Pike, Spock en Number One in de jaren voordat Captain Kirk aan boord ging van de U.S.S. Enterprise, terwijl ze nieuwe werelden rond de melkweg verkennen. Bekijk hier waar je Star Trek: Strange New Worlds kunt streamen.

Knock at the Cabin (19 augustus)

SkyShowtime (film)

Bron: Universal Pictures
Als regisseur M. Night Shyamalan (The Sixth Sence) met een nieuwe film komt, zijn we toch weer benieuwd. Een vakantie, gijzeling en "het einde der tijden" zijn de thema's. Thriller en mysterie met Dave Bautista, Jonathan Groff, Rupert Grint en Ben Aldridge. Lees hier waar je de film Knock at the Cabin kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Knock at the Cabin.

Scream VI (25 augustus)

SkyShowtime (film)

Bron: Paramount Pictures
Na de laatste Ghostface-moorden laten de vier overlevenden Woodsboro achter zich en beginnen aan een nieuw hoofdstuk. En dat gaat bloedstollend spannend worden, want niemand minder dan Wednesday-actrice Jenna Ortega speelt wederom één van de hoofdrollen. En nog meer goed nieuws: New York is het bloederige decor. Lees hier waar je de film Scream VI kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Scream VI.

Verder op SkyShowtime

  • Tuff Money (4 augustus, serie, bingen) Nadat twee ongelukkige stoplichttechnici een flauwe grap maken over een denkbeeldige overval, wil iedereen in hun kleine Roemeense stadje plotseling iets van ze. Hierdoor wordt het paar gedwongen een beslissing te nemen die hun leven voor altijd kan veranderen. Kijk ook de trailer.
  • La Invisibles (7 augustus, serie, finale) Voor de meeste mensen niet een beroep dat ze de rest van hun leven willen blijven doen. Daar komt nog eens bij dat de werkomstandigheden op z'n zachtst gezegd niet heel ideaal zijn. De vijf vrouwen om wie het draait moeten onzichtbaar zijn, zelfs als een collega dood wordt aangetroffen in de bruidssuite. Vlak voor de gasten arriveren. Het beginpunt voor de vrouwen dat er iets anders moet. Kijk ook de trailer.
  • Gigi & Nate (17 augustus, film) Het leven van Nate Gibson staat op zijn kop nadat hij een bijna fataal ongeluk overleeft en verlamd raakt. Verder komen in het leven lijkt onmogelijk, totdat Nate zijn onwaarschijnlijke hulpdier ontmoet, genaamd Gigi. Het nieuwsgierige en intelligent kapucijnaapje helpt Nate te vinden wat hij het meest nodig heeft: hoop. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's