Recensie: Scream VI is bloedstollende slachtpartij in New York met heerlijke cast

Recensie: Scream VI is bloedstollende slachtpartij in New York met heerlijke cast
Met Courteney Cox en Jenna Ortega

Film :

Vanaf 9 maart is de film Scream VI te zien in de bioscopen. De openingsscène in deze nieuwe horrorslasher met Samara Weaving (Ready or Not) in een gastrol is misschien wel de beste in de franchise, maar hoe bevalt de rest van de film? Lees hier de filmrecensie van Scream VI.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

New York. New rules.
In het volgende hoofdstuk in de Scream franchise laten de vier overlevenden van de Ghostface-moorden in Woodsboro het dorp achter zich en beginnen een nieuw hoofdstuk in The Big Apple: New York. Toch kan Ghostface ze daar waarschijnlijk ook wel vinden...

Ghostface-moordenaar in de film 'Scream 6'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 7,7

Werkt dit nieuwe slashervervolg ook zonder hoofdrolspeelster Neve Campbell? Het antwoord is volmondig ja! Gelukkig wordt de hoofdrolspeelster ook niet helemaal vergeten: hoe dan? Dat moet je zelf gaan zien. Fans krijgen wat ze willen in dit nieuwe deel, waarin angstaanjagende momenten en actie bijna twee uur lang de scepter zwaaien. Naast actrice Courteney Cox is wederom ook Jenna Ortega van de 'slacht'partij. De actrice kan na de zeer populaire serie Wednesday bijna niet over straat, en dat zal niet veel beter worden nu ze in deze film schittert. Fans van bloed en 'gore' kunnen opgelucht ademhalen, want Scream VI gaat nog iets verder dan de vorige delen. Dat komt ook vooral omdat we een nieuwe locatie aandoen: New York schittert in bloed en duisternis! Vier sterren.

Cast
Naast Courteney Cox (Cougar Town) en Jenna Ortega (Wednesday) zijn ook Melissa Barrera (Bed Rest), Mason Gooding (Fall), Samara Weaving (Babylon) en Dermot Mulroney (Umma). Deze productie is geregisseerd door Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett (Ready or Not).

Lees hier onze filmrecensie van Scream V.

Vanaf 9 maart is de film Scream VI te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: drama, horror, thriller. Tijdsduur: 114 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's