Donderdag in de finale van Kamp Van Koningsbrugge: wie overleeft de eindmissie?

Donderdag in de finale van Kamp Van Koningsbrugge: wie overleeft de eindmissie?
Wie plaatst zender op boot met terroristen?

Kijktip :

Donderdag 20 juli is het tijd voor de grote finale van Kamp Van Koningsbrugge. De laatste overgebleven cursisten moeten tot het uiterste gaan om de eindmissie te overleven.

Kamp van Koningsbrugge gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Boot met terroristen
In Kamp Van Koningsbrugge is het in de laatste aflevering van dit seizoen de grote vraag wie in de eindmissie het einde weet te halen. Ze krijgen de opdracht om een zender te plaatsen op een boot die bezet is door terroristen. Ze moeten deze speciale operatie uitvoeren, maar het is ook nog niet zeker of dit nu echt het einde is van Kamp Van Koningsbrugge?

Commando-opleiding
In dit programma volgt Jeroen van Koningsbrugge vijftien cursisten die de loodzware commando-opleiding doen. Van navigeren tot vuur maken, zwemmen in ijskoud water tot nachtelijke missies. Ze moeten fysiek en mentaal ijzersterk zijn om zich te kunnen meten aan de maatstaven van een commando. Vooraf werd aangekondigd dat dit seizoen zwaarder is dan ooit.

De finale van Kamp van Koningsbrugge is donderdag 20 juli om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kamp van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's