Kamp van Koningsbrugge seizoen 3 start 25 mei: bekijk de eerste heftige beelden

Kamp van Koningsbrugge seizoen 3 start 25 mei: bekijk de eerste heftige beelden

Friday 12 May 2023 om 13:05

Nog even geduld en dan kun je kijken naar een gloednieuw seizoen van Kamp van Koningsbrugge. In dit programma gaan gewone burgers de uitdaging aan om de loodzware opleiding te volgen van de Special Forces. En deze keer belooft de strijd nog heftiger te worden dan in vorige edities. Jeroen van Koningsbrugge, Ray en Dai leggen de lat een flink stuk hoger voor de cursisten. Zuid-Limburg is deze keer het strijdtoneel, dit is van oudsher de plek waar de zwaarste week van de commando-opleiding plaatsvindt. Naast navigeren, vuur maken en zwemmen in ijskoud water, krijgen ze ook nachtelijke missies en het beruchte ‘beasting’ voor hun kiezen.

Bekijk de eerste beelden van Kamp van Koningsbrugge seizoen 3 hieronder.

Kamp van Koningsbrugge is vanaf donderdag 25 mei om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kamp van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kamp van Koningsbrugge</em> seizoen 3 start 25 mei: bekijk de eerste heftige beelden Nog even geduld en dan kun je kijken naar een gloednieuw seizoen van Kamp van Koningsbrugge. In dit programma gaan gewone burgers de uitdaging aan om de loodzware opleiding te volgen van de Special Forces. En deze keer belooft de strijd nog heftiger te worden dan in vorige edities. Jeroen van Koningsbrugge, Ray en Dai leggen de lat een flink stuk hoger voor de cursisten. Zuid-Limburg is deze keer het strijdtoneel, dit is van oudsher de plek waar de zwaarste week van de commando-opleiding plaatsvindt. Naast navigeren, vuur maken en zwemmen in ijskoud water, krijgen ze ook nachtelijke missies en het beruchte ‘beasting’ voor hun kiezen. Bekijk de eerste beelden van Kamp van Koningsbrugge seizoen 3 hieronder. Kamp van Koningsbrugge is vanaf donderdag 25 mei om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kamp van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv. Kamp Van Koningsbrugge: Ruben Annink geeft al na paar uur op Bekijk deze video » Natasja Gibbs verlaat Kamp van Koningsbrugge: "Uitgewrongen en uitgekotst" Bekijk deze video » Zien: Edino heeft heftige jeugd Ruinerwold kunnen accepteren door Kamp van Koningsbrugge Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's