Vanaf deze datum is Fast X te streamen in jouw thuisbioscoop

Vanaf deze datum is Fast X te streamen in jouw thuisbioscoop
Vin Diesel in tiende Fast and Furious film

Film :

Het tiende deel uit de Fast & Furious-reeks knalt al een aantal maanden uit de speakers in de vele bioscoopzalen die Nederland rijk is en dat kan nu ook in jouw eigen thuisbioscoop. De film is nu al te koop als premium koopfilm, vanaf 9 augustus is te film ook te huur op Pathé Thuis en de andere VOD-diensten.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series in de (thuis)bioscoop op Gids.tv.

Ook op SkyShowtime?
Fast X is uitgebracht door Universal, waardoor verwacht wordt dat de film op hun streamingdienst SkyShowtime zal verschijnen. We verwachten ergens tussen begin november (170 dagen na de release in de bioscoop) en 5 december (200 dagen na release) dat de film naar SkyShowtime komt. Mocht de definitieve datum bekend worden, lees je dat op Gids.tv.

Acteur Vin Diesel (Dom) en Daniela Melchior (Isabel) in de film 'Fast X'

Het verhaal
Er heerst nog steeds een zekere dreiging vanuit Cypher, die haar grootse plan aan het opzetten is. Dominic Toretto en zijn naasten worden daarnaast bedreigd door Dante, maar met een verleden als dat van Dominic lijken zijn andere vijanden hem ook niet vergeten. Tevens doet de mysterieuze Tess haar intrede.

Lees hier onze filmrecensie van Fast X.

Cast
Naast Vin Diesel en Michelle Rodriguez zijn ook Jordana Brewster, Charlize Theron, Ludacris, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, John Cena, Alan Ritchson, Jason Momoa, Jason Statham, Brie Larson, Rita Moreno en Helen Mirren in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Louis Leterrier (The Transporter).

Lees hier waar je Fast X kunt kijken. Genre: actie, avontuur, misdaad. Tijdsduur 141 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's