Streamingrecensie: Guardians of the Galaxy Vol. 3 nu te zien op Disney+

Streamingrecensie: Guardians of the Galaxy Vol. 3 nu te zien op Disney+
Het slotstuk van James Gunn bij Marvel

Film :

Vanaf woensdag 2 augustus is de film Guardians of the Galaxy Vol. 3 te streamen op Disney+. Regisseur James Gunn gooit nog één keer alle registers open in een film die je niet snel meer zult vergeten. Lees hier de streamingrecensie van Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Slaagt de laatste missie?
Nog steeds aan het bijkomen van het enorme verlies van Gamora, verzamelt Peter Quill zijn team om het universum en een van henzelf te verdedigen - een missie die het einde van de Guardians zou kunnen betekenen als deze niet slaagt.

Bron: Disney

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 84% | IMDb ★ 8,1

Na een reeks mindere producties in de Marvel Cinematic Universe trekt Marvel Studios de 'ontslagen' regisseur James Gunn weer uit de kast om een visueel prachtwerk te ontwikkelen. Ditmaal legt Gunn meer aandacht op het personage van Rocket Raccoon en vertelt eindelijk zijn 'origin story', iets waar Gunn al twee films hints voor gaf. En dat blijkt voor deze film absoluut de juiste beslissing te zijn. Lees ook de lange filmrecensie van Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Cast
Naast Chris Pratt (The Super Mario Bros. Movie) en Dave Bautista (Glass Onion: A Knives Out Mystery) spelen ook Karen Gillan (Jumanji: Welcome to the Jungle), Pom Klementieff (Uncut Gems), Will Poulter (Maze Runner: The Death Cure) en de stemmen van Bradley Cooper (A Star is Born) en Maria Bakalova (Bodies Bodies Bodies) in deze film. Deze productie is geregisseerd door James Gunn (Superman: Legacy).

Vanaf 2 augustus 2023 is Guardians of the Galaxy Vol. 3 te zien op Disney+. Genre: komedie, superhelden, actie. Tijdsduur: 149 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's