Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in september 2023

Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in september 2023
Met onder meer KANE - a story recorded

Film :

Na een vreemde zomer met veel druppels en paraplu's lijkt het wel tijd voor een lekkere 'indian summer', toch? Of die er komt is nog maar de vraag, maar de streamingdiensten doen er alles aan om je lekker te vermaken bij goed én bij slecht weer. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in september 2023.

5 kijktips van Gids.tv

The Spectacular (9 september)

Videoland (serie, bingen)

Bron: Videoland
Eind jaren ’80 wordt het zuiden van Nederland opgeschrikt door een reeks gruwelijke IRA-aanslagen. Ze zijn gericht op Engelse soldaten die, gelegerd in bases in Duitsland, veel uitgaan in Limburg. Een speciaal team van rechercheurs met Janine Maes aan het roer, opent de internationale jacht op een onzichtbare terreurcel, die een aanslag van ongekende omvang in Nederland heeft gepland. Bekijk hier waar je vanaf 9 september The Spectacular kunt streamen.

The Spy Who Dumped Me (9 september)

Videoland (film)

Mila Kunis in 'The Spy Who Dumped Me'. Bron: Lionsgate
Hartsvriendinnen Audrey en Morgan komen uit Los Angeles, komen er achter dat de ex-vriend van Audrey een geheim agent is. Wanneer hij plots in hun appartement opduikt raken ze verstrikt in een hachelijke internationale samenzwering. Tot hun eigen verbazing komen ze meteen in actie en slaan ze op de vlucht door heel Europa om een plan te bedenken en de wereld te redden. Lees ook waar je The Spy Who Dumped Me kunt kijken.

61st Street, S2 (11 september)

Videoland (serie, bingen)

De serie speelt zich af in het huidige Chicago en volgt Moses Johnson, een veelbelovende atleet op de middelbare school, die wordt meegesleurd in het beruchte corrupte strafrechtsysteem van Chicago. Hij wordt door de politie als bendelid aangezien en wordt al snel verdachte als politie en aanklagers wraak zoeken voor de dood van een agent tijdens een misgelopen drugsvangst. Bekijk hier waar je vanaf 11 september 61st Street kunt streamen.

KANE: A Story Recorded (25 september)

Videoland (serie, bingen)

Aan de hand van nooit eerder vrijgegeven privé-opnames wordt in de nieuwe Videoland Original KANE - A Story Recorded het verhaal verteld van één van Nederlands grootste muziekbands aller tijden: KANE. De ruim 100 uur aan privé-opnames van oprichters Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen vormen het centrale hart van deze vierdelige documentaireserie gemaakt in Kane-stijl: rauw, eerlijk en intens. Een jongensdroom waar geen einde aan lijkt te komen. Een verhaal over wilskracht, ongelimiteerd succes, heilig vuur, intens verdriet, vriendschap, ambacht, onophoudelijke media-aandacht en chemie. Bekijk hier waar je vanaf 25 september KANE - a story recorded kunt streamen.

De Verraders: Halloween (30 september)

Videoland (spelshow, première)

In deze speciale Halloween-editie van 'De Verraders' zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Dertien BN’ers gaan tot het uiterste in dit bloedstollende, psychologische spel waarbij de kijker wordt meegenomen in het gevecht tussen het goede en kwade.

Na de première van de serie (die bestaat uit één aflevering) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 4 november.

Verder op Videoland

 • Acts Of Vengeance (1 september, film) Frank Valera is een gladde advocaat. Zijn leven komt echter op zijn kop te staan door de brute moord op zijn vrouw en dochter. Frank besluit een fysieke transformatie te ondergaan door in training te gaan bij een karate Sensei en doet een plechtige belofte: hij zweert niet te stoppen totdat hij wraak heeft genomen. Kijk ook de trailer.
 • Bullet Head (1 september, film) Drie criminelen werken samen om een grote slag te slaan. Ze willen inbreken in een verlaten opslagplaats waar een gestolen buit ligt. Maar net op het punt dat ze een grote som geld vinden blijkt dat ze gevangen zitten in het afgesloten gebouw. Daarnaast blijkt er ook nog een agressieve hond los te lopen genaamd DeNiro. Kijk ook de trailer.
 • Dangerous (1 september, film) Ex-gevangene en hervormd sociopaat Dylan Forrester probeert op rustige wijze zijn voorwaardelijke vrijlating uit te zitten. Hij doet dat met behulp van een constante aanvoer van antidepressiva en zijn excentrieke psychiater. Maar wanneer zijn broer onder mysterieuze omstandigheden sterft, vlucht hij en wordt op de hielen gezeten door een hardnekkige FBI-agente. Kijk ook de trailer.
 • Definitely, Maybe (1 september, film) Will Hayes zit midden in een echtscheidingsprocedure en zijn dochtertje wil weten hoe hij haar moeder ontmoet heeft. Will vertelt haar van de vrouwen die destijds in zijn leven waren en laat zijn dochter raden met wie hij uiteindelijk getrouwd is. Zou het zijn studievriendin Emily zijn? Of zijn beste vriendin en vertrouwelinge April? Of de vrijgevochten journaliste Summer?
 • Hot Fuzz (1 september, film) De Londense top-agent Nicholas Angel wordt door omstandigheden overgeplaatst naar het slaperige plaatsje Sandford. Er valt helemaal niets te beleven in tegenstelling tot de actie in Londen en Angel vindt het moeilijk zich aan te passen. Dan wordt hij ook nog gekoppeld aan de jonge en nogal onhandige agent Danny Butterman. Kijk ook de trailer
 • Khali The Killer (1 september, film) Nadat een huurmoordenaar uit het oosten van Los Angeles heeft besloten om te stoppen, besluit hij om nog een laatste klus aan te nemen om zijn noodlijdende oma te kunnen ondersteunen met zorg aan het einde van haar leven. Maar alles valt uit elkaar wanneer hij gevoelens ontwikkelt voor één van zijn doelwitten. Uiteindelijk wordt hij gedwongen om de moeilijkste beslissing uit zijn leven te maken.
 • Macbeth (1 september, film) De elfde eeuw, Schotland. Een ambitieuze Schotse heer, genaamd Macbeth (Michael Fassbender), weet met behulp van zijn echtgenote (Marion Cotillard) en drie heksen de troon te veroveren door de huidige koning te doden. Wanneer hij vervolgens wordt overmand door schuldgevoel en angst, verandert hij langzaam in een tirannieke heerser die steeds meer mensen doodt. Kijk ook de trailer.
 • Midnight Sun (1 september, film) Katie is een 17-jarige die binnen de deuren moet blijven wegens een zeldzame ziekte. De geringste blootstelling aan het zonlicht kan namelijk haar dood betekenen. Een normaal leven zit er voor haar niet in, tot ze Charlie ontmoet. Zij treden een romantische zomer tegemoet, waar zij enkel 's nachts of binnenshuis van kunnen genieten.
 • Overdrive (1 september, film) Andrew en Garrett Foster zijn autodieven. De twee broers hebben het plan gevat om naar Frankrijk af te reizen. Daar zijn ze van plan een zeer kostbare Bugatti uit 1937 te stelen. Ze komen echter in aanraking met de lokale crimineel Jacomo Morier. De Bugatti blijkt zijn eigendom te zijn. Morier is behoorlijk verbolgen en de broers ontsnappen ternauwernood aan de dood. Hij stelt ze voor een lastige keuze. Kijk ook de trailer.
 • Replicas (1 september, film) De synthetische bioloog Will Foster verliest zijn gezin in een auto-ongeluk. Hij wil proberen hen terug tot leven te brengen en gaat hiervoor tot het uiterste. Zelfs als het betekent dat hij zowel een door de overheid gecontroleerde laboratorium als de politie en de fysieke wetmatigheden tegen zich heeft.
 • Smokin’ Aces (1 september, film) FBI-onderdirecteur Stanley Locke (Andy Garcia) heeft zijn beste agent Richard Messner en diens doorgewinterde maat Donald Carruthers (Ray Liotta) gestuurd naar de niet meer zo erg geheime onderduikplek van Buddy 'Aces' Israel in Lake Tahoe. Hun opdracht is het beschermen van deze louche goochelaar tegen maffiabaas Primo Sparazza, die achter ruim 130 moorden zou zitten. Kijk ook de trailer.
 • True Life Crime, S2 (1 september, serie, bingen) De meest aangrijpende misdaadmysteries worden onderzocht. De slachtoffers waren jong, de misdaden schokkend en de zaken werden omgeven door spookachtige raadsels.
 • Shockdoc: The Grandmother Lover (3 september, docuserie, bingen) In deze Channel 5 documentaire maken we kennis met de Amerikaanse, 31-jarige Kyle, die een voorliefde heeft voor vrouwen van boven de 70 jaar oud. Momenteel heeft hij een relatie met Marjorie, die de respectabele leeftijd van 91 jaar heeft en al overgrootmoeder is. Hoe is het stel verliefd geworden, hoe houdt hun relatie stand en hoe gaat hun omgeving hiermee om?
 • Paddington 2 (6 september, film) Paddington voelt zich gelukkig bij de familie Brown in Windsor Gardens, waar hij een populair lid van de gemeenschap is geworden. Tijdens een zoektocht naar het perfecte cadeau voor zijn geliefde tante Lucy's honderdste verjaardag ontdekt Paddington een uniek boek in Mr. Gruber's antiekwinkel. Kijk ook de trailer.
 • The Case Against Cosby (8 september, docuserie, bingen) Tijdens zijn bijna 50 jaar in de showbusiness werd Bill Cosby een van de meest herkenbare zwarte beroemdheden in Amerika. Met een carrière die halverwege de jaren zestig een astronomische opkomst op televisie omvatte, werk in kinderprogramma's en onderwijs, legendarische stand-up optredens en albums en een baanbrekende hit-sitcom ’The Cosby Show’, was Cosby een model van de zwarten voor miljoenen Amerikanen.
 • The Fifth Plane (11 september, docufilm) Tijdens de aanslagen op 11 september 2001 werden er vier vliegtuigen gekaapt. Maar waren er meer? Werknemers vermoeden van wel. In deze documentaire wordt er onderzoek gedaan naar een mogelijk vijfde doelwit. Wie waren de verdachte passagiers die het op het vijfde vliegtuig hadden gemunt? En wat was onderdeel van hun plan?
 • Scott & Bailey, S4 (15 september, serie, bingen) Detective Rachel Bailey is dertig jaar oud, down-to-earth, luidruchtig en single. Ze is een hardwerkende, toegewijde detective. Ze had een relatie met een advocaat, Nick, totdat hij haar verliet voor een andere vrouw. Detective Janet Scott is veertig jaar oud, een diplomaat en een denker, maar tegelijkertijd een vrouw met twee tienermeisjes.
 • Big Ben: De Renovatie Van ’s Werelds Bekendste Klok (19 september, docufilm) Brits architectuurhistoricus Anna Keay neemt in Londen een exclusief kijkje achter de schermen bij de renovatie van de Big Ben, een van de bekendste en zwaarste klokken ter wereld.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV