Het echte verhaal achter de band in Kane: A Story Recorded, bekijk de eerste beelden

Het echte verhaal achter de band in Kane: A Story Recorded, bekijk de eerste beelden

Het echte verhaal achter de band in <em>Kane: A Story Recorded</em>, bekijk de eerste beelden Bekijk hierboven: Frank Dane zingt muziek van Kane met zanger Dinand Woesthoff. Videoland komt volgende maand wel met een hele bijzondere documentaireserie, namelijk eentje over de band KANE. Aan de hand van nooit eerder vrijgegeven privé-opnames wordt in de nieuwe serie het verhaal van de band vertelt. Bekijk hieronder de trailer. De ruim 100 uur aan privé-opnames van oprichters Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen vormen het centrale hart van deze vierdelige documentaireserie gemaakt in Kane-stijl: rauw, eerlijk en intens. Een jongensdroom waar geen einde aan lijkt te komen. Een verhaal over wilskracht, ongelimiteerd succes, heilig vuur, intens verdriet, vriendschap, ambacht, onophoudelijke media-aandacht en chemie. Bekijk de trailer hieronder. Lees ook wat je nieuw kunt streamen op Videoland in augustus.
Trailer :
Friday 18 August 2023 om 15:38

Bekijk hierboven: Frank Dane zingt muziek van Kane met zanger Dinand Woesthoff.

Videoland komt volgende maand wel met een hele bijzondere documentaireserie, namelijk eentje over de band KANE. Aan de hand van nooit eerder vrijgegeven privé-opnames wordt in de nieuwe serie het verhaal van de band vertelt. Bekijk hieronder de trailer.

De ruim 100 uur aan privé-opnames van oprichters Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen vormen het centrale hart van deze vierdelige documentaireserie gemaakt in Kane-stijl: rauw, eerlijk en intens. Een jongensdroom waar geen einde aan lijkt te komen. Een verhaal over wilskracht, ongelimiteerd succes, heilig vuur, intens verdriet, vriendschap, ambacht, onophoudelijke media-aandacht en chemie.

Bekijk de trailer hieronder. Lees ook wat je nieuw kunt streamen op Videoland in augustus.

Actuele video's

Meer actuele video's