Recensie: The Equalizer 3 is snoeiharde finale én reclamespot voor prachtige Italië

Recensie: The Equalizer 3 is snoeiharde finale én reclamespot voor prachtige Italië
Met Denzel Washington als Robert McCall

Film :

Vanaf 31 augustus is de film The Equalizer 3 te zien in de bioscopen. De inmiddels 68-jarige Denzel Washington schittert nog één keer als de bikkelharde moordenaar Robert McCall, die rechtvaardigheid hoog in het vaandel heeft staan. Er gaan koppen rollen! Lees hier de filmrecensie van The Equalizer 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Justice knows no borders"
Robert McCall voelt zich thuis in het mooie Zuid-Italië, maar ontdekt dat zijn vrienden onder controle staan van lokale en hondsbrutale misdaadbazen. Terwijl de gebeurtenissen dodelijk worden, weet McCall wat hij moet doen: de beschermer van zijn vrienden worden door de strijd aan te gaan met de comorra, of zoals wij hem kennen, de maffia.

Acteur Denzel Washington als Robert McCall in de film 'The Equalizer 3'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 7,4

Natuurlijk is het beter om nummer één en twee van de Equalizer-trilogie te kijken, maar een must is het zeker niet: nummer drie is goed te volgen zonder de twee hele aardige eerste delen. De fans krijgen wat ze willen in een geweldadige misdaadthriller die doet wat je verwacht van een film als deze. Acteur Denzel Washington is in topvorm als meedogeloze moordenaar in dienst van de overheid. The Equalizer 3 blinkt vooral uit in de brute vechtscènes, met een prima schurkenrol voor Andrea Scarduzio en fijne bijrol van Dakota Fanning. De film verliest op enkele momenten wat vaart, maar blijft boeien tot de finale. Zo goed als bijvoorbeeld het vierde deel van John Wick eerder dit jaar wordt het eigenlijk nooit. Toch wel drieënhalve ster.

Cast
Naast Denzel Washington (Training Day) zijn ook Dakota Fanning (Brimstone), Gaia Scodellaro (Watch Them Fall), Eugenio Mastrandrea (From Scratch), Remo Girone (My Name Is Vendetta), Andrea Scarduzio (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One) en Daniele Perrone (Solo) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Antoine Fuqua (The Equalizer 2).

Vanaf 31 augustus 2023 is de film The Equalizer 3 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: misdaad, thriller, actie. Tijdsduur: 109 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's