Nieuw seizoen Expeditie Robinson start zaterdag gelijk met duivels dilemma

Nieuw seizoen Expeditie Robinson start zaterdag gelijk met duivels dilemma
Daarna is survivalprogramma elke zondag te zien bij RTL 4

Kijktip :

Twintig BN'ers gaan vanaf zaterdag de uitdaging van hun leven aan in Expeditie Robinson 2023. Op het tropische eiland moeten ze niet alleen zien te overleven, er komt ook een tactisch spel bij kijken en ze moeten de loodzware proeven doorstaan.

Dit zijn alle deelnemers van Expeditie Robinson 2023

Duivels dilemma
Dit seizoen wordt aan elkaar gepraat door Art Rooijakkers en Nicolette Kluijver. De eerste aflevering is zaterdag te zien, vanaf de daaropvolgende dag kun je elke zondag genieten van het survivalprogramma. Al vanaf het eerste startschot is de strijd tussen Kamp Noord en Kamp Zuid ongekend fel. Voordat de eerste tropische avond valt, staan de expeditieleden voor een duivels dilemma.

Van Frits Wester tot Jaimie Vaes
Ook dit jaar zijn er weer veel bekende Nederlanders die hun eigen grenzen opzoeken. Onder anderen Eva Simons, Maxim Froger, Guido Spek, Irene van de Laar, Mark Baanders, Frits Wester en Jaimie Vaes doen mee. Ze reizen af naar Maleisië voor alweer de 25e reeks van het survivalavontuur. Dit jubileumseizoen belooft gelijk erg spannend te worden, aangezien al op de eerste dag er ‘een grote wending’ plaatsvindt, wat de boel op z’n kop zet…

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson start zaterdag 2 september om 20.00 uur en is vanaf zondag 3 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's