Nicolette Kluijver over nieuw seizoen Expeditie Robinson: 'Veel dikke vette twists'

Nicolette Kluijver over nieuw seizoen Expeditie Robinson: 'Veel dikke vette twists'

Vrijdag 11 augustus 2023 om 21:40

Vanaf begin september is het weer tijd om met een zak chips op de bank te ploffen en te genieten van de uitdagingen waar bekende Nederlanders voor staan in Expeditie Robinson. Vandaag zijn alle namen van de nieuwe kandidaten bekendgemaakt. Nicolette Kluijver deelt in RTL Boulevard alle details over het nieuwe seizoen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Nicolette Kluijver</em> over nieuw seizoen <em>Expeditie Robinson</em>: 'Veel dikke vette twists' Vanaf begin september is het weer tijd om met een zak chips op de bank te ploffen en te genieten van de uitdagingen waar bekende Nederlanders voor staan in Expeditie Robinson. Vandaag zijn alle namen van de nieuwe kandidaten bekendgemaakt. Nicolette Kluijver deelt in RTL Boulevard alle details over het nieuwe seizoen. Tekst gaat verder onder de video. Twist"Alle karakters zijn dit seizoen zo uiteenlopend. We hebben jong en oud meegenomen, en wat we op papier hadden bedacht is in werkelijkheid niet uitgekomen," begint Nicolette haar verhaal. De presentatrice vertelt dat er dit seizoen veel 'dikke vette twists' in het programma zijn verwerkt. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Nicolette Kluijver over nieuw seizoen Expeditie Robinson: 'Veel dikke vette twists'

Twist
"Alle karakters zijn dit seizoen zo uiteenlopend. We hebben jong en oud meegenomen, en wat we op papier hadden bedacht is in werkelijkheid niet uitgekomen," begint Nicolette haar verhaal. De presentatrice vertelt dat er dit seizoen veel 'dikke vette twists' in het programma zijn verwerkt.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's