Serierecensie: Virgin River seizoen 5 brengt vurige romantiek én een levensbedreigende bosbrand

Serierecensie: Virgin River seizoen 5 brengt vurige romantiek én een levensbedreigende bosbrand
Met Martin Henderson en Alexandra Breckenridge

Film :

Vanaf 7 september is de serie Virgin River seizoen 5 (deel 1) beschikbaar op Netflix. Het wel en wee vol romantiek, liefde, en gezelligheid gaat verder in de soapserie, waarin helaas ook een verborgen lijk, trauma's en verdriet aan de orde van de dag zijn. Gaan de dromen van Melinda en Jack uitkomen? Lees hier de serierecensie van Virgin River seizoen 5.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal (seizoen 5)
Mel went een ander levensritme aan, en Jack werkt aan de groei van zijn bedrijf. Echter wordt het altijd zo rustige stadje geteisterd door bosbranden en komen er grote geheimen aan het licht die het daglicht niet kan verdragen. Virgin River, gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Robyn Carr, is één van de succesvolste Netflix-series.

Lees hier ook onze seizoensrecensie van Virgin River seizoen 4.

Beoordeling van Gid.tv: ★★★½

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 7,4

De serie, gebaseerd op de gelijknamige, vijfentwintig tellende boekenreeks van Robyn Carr, is naar verwachting een serie die we nog vele jaren kunnen kijken. Een splinternieuw seizoen is geland op Netflix en fans hebben er weer zin in. Het nieuwe seizoen heeft een paar nieuwe gezichten in huis, met onder andere de Charmed-actrice Kandyse McClure en Paolo Maiolo, bekend van de serie Supernatural. We zien in dit nieuwe seizoen dat Jack een oud trauma moet verwerken en ook worden de bewoners van Virgin River bedreigd door enorme bosbranden. Om het allemaal nog erger (en onduidelijker) te maken zijn ook misdaad en moord aan de orde van de dag. Er wordt in dit eerste deel natuurlijk ook alvast een klein voorzetje gedaan naar de twee kerstspecials, die (pas!) eind november beschikbaar zijn. Fans hebben een toptijd: 3,5 ster.

Cast
Naast Martin Henderson (Everest) en Alexandra Breckenridge (The Walking Dead) zijn ook Jenny Cooper (Grey's Anatomy) en Colin Lawrenc (Riverdale) in deze serie te zien. In seizoen vijf zijn ook een paar nieuwe gezichten te zien zoals Kandyse McClure en Susan Hogan. Deze productie is geregisseerd door Sue Tenney (Good Witch).

Acteur Martin Henderson (Jack Sheridan), Alexandra Breckenridge (Melinda Monroe) en Benjamin Hollingsworth (Dan Brady) in de serie 'Virgin River'

Vanaf 7 september 2023 is het eerste deel van het vijfde seizoen van Virgin River seizoen 5 te zien op Netflix. 'deel A' bevat 10 afleveringen, de laatste twee afleveringen zijn 30 november 2023 te zien op Netflix. Genre: romantiek, drama.

Actuele video's

Meer actuele video's